Peruk Konsultation

Vi säljer peruker av äkta hår som går att färga, forma och styla precis som eget hår, eftersom det är 100% äkta hår.

Eftersom vi är landstingsansluta, kan du köpa med din rekvisition, om kostnaden överstiger bidraget behöver du lägga till mellanskillnaden. Såhär arbetar vi:

  • Boka tid online eller ring 0764159000
  • På plats går vi igenom önskad hårfärg och stil på peruken. Du kan köpa peruk på plats om något faller dig i smaken eller så lägger du en beställning helt enligt dina önskemål.
  • Efter ca 1v kommer du igen för prova peruken du beställt, vi klipper till en frisyr och den stylar den.

 

Distansköp:

Har du inte möjlighet att besöka oss i Stockholm så kan vi hjälpa dig ändå. Ring oss på 076 415 90 00 och boka in en kostnadsfri DISTANS konsultation. Vi ringer upp dig och har en konsultation med per telefon. Beroende på vad du vill ha för peruk och vad vi kommer överens om så skickar vi peruken till dig.

 

Nedanför har vi en video som visar på ett ungefär hur ett besök går till. Nelicia som har konsultationen är samma frisör som man får träffa, när man kommer på peruk konsultation hos oss.

Hur fungerar en rekvisition? -En rekvisition är en värdehandling med ett visst belopp, beloppet på rekvisitionen kan du använda som betalmedel hos oss.
 
Hur betalar man med rekvisition? - När du ska slutföra ditt perukköp hos oss, ger du oss din rekvisition till, vi fakturerar sedan landstinget. Kostar din peruk mer än beloppet på rekvisitionen så behöver du bara betala mellanskillnad. Du kan betala med kort, kontant swish eller faktura / delbetalning.
 
Hur lång tid tar det att få en peruk? - Konsultation och utprovning av peruk tar ca en timme. Har vi peruken hemma så får du med dig peruken direkt, annars bokar vi ett återbesök. Normalt kan du komma på återbesök inom 1-2 veckor.
 
Vad kostar konsultationen? - Konsultationen är kostandsfri, vid flera konsultationer för utprovning tar vi däremot ut en avgift för frisörens tid.
 
Har ni drop in tider för utprovning? - Vi har tyvärr inte drop in, tidsbokning gäller för alla peruk konsultationer eftersom de tar lite längre tid att utföra.
 
Kan man prova syntetiska peruker? - Vi säljer tyvärr bara peruker av äkta hår i butiken, syntetiska peruker kan man beställa hem från vår webbshop, vi har snabb leverans.
 
Tveka inte att kontakta oss, ingen fråga är en dum fråga. Boka tid nu för en privat och kostnadsfri konsultation så att vi tillsammans kan skräddarsy valet av perukmodell, frisyr, färg och längd för att passa just dig och dina önskemål!