Peruk Konsultation kostnadsfri

Behöver du peruk? Då har du kommit rätt! Vi rekommenderar att du ska du välja en peruk av äkta hår! Att köpa en peruk av äkta hår är ett bättre än en syntetisk peruk, om du vill ha ett hår som faller som om det vore ditt egena hår, och som ger dig många stylings möjligheter. Vi är landstingsansluta, du som kund kan köpa en peruk av äkta hår med hjälp av dina rekvisitions-pengar, om perukkostnaden överstiger bidraget så behöver du endast lägga till mellanskillnaden.

 

 

 

Möjligheter med våra peruker av äkta hår: En peruk av äkta löshår går att färga, forma och styla precis som vanligt hår, eftersom det är 100% äkta hår. Vi säljer ändast peruker av äkta hår, av högsta kvalitet via rekvisition.

Så här arbetar vi när du vill besöka oss..

  1. Det smidigaste är att du ringer 076 415 90 00 och bokar in en kostnadsfri konsultation om du har möjlighet att besöka oss i Stockholm.
  2. När du besöker oss första gången går vi igenom önskad perukvariant, hårfärg och stil på peruken/ perukerna. Du kan köpa peruk på plats om något faller i smaken eller så skräddarsyr vi en, helt enligt dina önskemål.
  3. Nästa gång Du kommer får du prova peruken du valt, vi klipper till den och den stylas in.

 

Distansköp: Har du inte möjlighet att besöka oss i Stockholm så kan vi hjälpa dig ändå. Det smidigaste är att du ringer 076 415 90 00 och bokar in en kostnadsfri DISTANS konsultation. Vi ringer upp dig och har en konsultation med per telefon. Beroende på vad du vill ha för peruk och vad vi kommer överens om så skickar vi peruken till dig.  Även när det är distansköp går vi igenom önskad perukvariant, hårfärg och stil på peruken/ perukerna. 

Hur fungerar en rekvisition? -En rekvisition är en värdehandling med ett visst belopp, beloppet på rekvisitionen kan du använda som betalmedel hos oss.
 
Hur betalar man med rekvisition? - När du ska slutföra ditt perukköp hos oss, ger du oss din rekvisition till, vi fakturerar sedan landstinget. Kostar din peruk mer än beloppet på rekvisitionen så behöver du bara betala mellanskillnad. Du kan betala med kort, kontant swish eller faktura / delbetalning.
 
Hur lång tid tar det att få en peruk? - Konsultation och utprovning av peruk tar ca en timme. Har vi peruken hemma så får du med dig peruken direkt, annars bokar vi ett återbesök. Normalt kan du komma på återbesök inom 1-2 veckor.
 
Vad kostar konsultationen? - Konsultationen är kostandsfri, vid flera konsultationer för utprovning tar vi däremot ut en avgift för frisörens tid.
 
Har ni drop in tider för utprovning? - Vi har tyvärr inte drop in, tidsbokning gäller för alla peruk konsultationer eftersom de tar lite längre tid att utföra.
 
Kan man prova syntetiska peruker? - Vi säljer tyvärr bara peruker av äkta hår i butiken, syntetiska peruker kan man beställa hem från vår webbshop, vi har snabb leverans.
 
Tveka inte att kontakta oss, ingen fråga är en dum fråga. Boka tid nu för en privat och kostnadsfri konsultation så att vi tillsammans kan skräddarsy valet av perukmodell, frisyr, färg och längd för att passa just dig och dina önskemål!