Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Retur & Byta Vara

LEVERAND, BYTE & RETURER

I kassan kan du välja bland de leveranssätt som är tillgängliga för din region och se vilka leveranstider som gäller. Vi strävar efter att alltid ha alla våra varor i lager. Skulle en produkt inte finnas tillgänglig för omgående leverans så framgår det tydligt på produkten och i kassan. Om vissa delar av din order inte kan levereras omgående får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig ordna en delleverans eller en liknande vara.  Kan vi inte hålla avtalad leveranstid på grund av att varan tagit slut kontaktar vi dig.

 

LEVERANS
Efter att du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till dig. Läs gärna igenom den och kontrollera att alla uppgifter är korrekta. När din order är redo för leverans från vårt lager skickas också en leveransbekräftelse till dig på den mejladress du angett i kassan. Vi försöker att alltid skicka en beställning så fort som möjligt. När en beställning skickas ut måste du lösa ut paketet/brevet inom 14 dagar från posten, därefter returneras den till oss. Vid outlöst postpaket/postbrev skickas en faktura på 350 kronor för att täcka våra kostnader.
 
 
RETUR & BYTE
Alla returer och returer skall returneras och vara oss tillbanda inom 14 dagar från mottagandet enligt följande: Packa varan (fortfarande plomerad) väl i samma paket/påse som den kom i. Alternativt använd egen förpackning/låda. Skicka ordersedeln tillsammans med din order till:

 

Fairwithhair Josiander AB,

Box 6077, 102 32 Stockholm


Lämna in paketet på närmsta postkontor. Behåll kvittot eftersom posten ger dig ett spårningsid. Önskar du en ny vara ska du lägga en ny beställning.

 

*Notera att iga returer vars plombering är öppnad godkänns, de skickas automatiskt tillbaka oavsett anledning.!
 
Fairwithhair behandlar ditt ärende snarast möjligt.