20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

Lace Closure & Lace Frontal

Lace Closure, Silkbase Closure och Frontals

En Lace Closure och lace Frontal används för att försluta hårförlängningen vid pannan. Fairwithhairs Closures skapar ett hårfäste och hårbotten som ser väldigt naturlig ut, då det ser ut som att hårståna kommer ut direkt från din hårbotten. En Closure och lace frontal är ett bra verktyg för dig som vill dölja kala fläckar, har tunt hårfäste eller bara vill skydda ditt egna hår ett tag.

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida
 1. Luxury Rak Lace Closure
  As low as 1 399,00 kr
  Quickview
 2. Luxury Rak Lace Frontal
  Rating:
  0%
  As low as 2 599,00 kr
  Quickview
 3. Luxury Vågig Lace Frontal
  Rating:
  0%
  As low as 2 599,00 kr
  Quickview

Konsultation Hårförlängning

Alla som besöker oss för första gången bör börja med att boka in en gratis konsultation. Under konsultationen kan duställa alla frågor som du har angående färger, metoder av hårförlängnin

Peruk Konsultation kostnadsfri

Behöver du peruk? Då har du kommit rätt! Vi rekommenderar att du ska du välja en peruk av äkta hår! Att köpa en peruk av äkta hår är ett bättre än en syntetisk peruk, om du vill ha ett hå

Lace Closure, Silkbase Closure, Lace Frontal, 360 Lace Frontal

En Closure används för att försluta hårförlängningen vid pannan. Fairwithhairs Closures skapar ett hårfäste och hårbotten som ser väldigt naturlig ut eftersom de skapar illussionen att hårståna kommer ut direkt från din hårbotten. En Closure är ett bra verktyg för dig som vill dölja en skallig plats på huvudet, har problem med kala fläckar eller har tunt hårfäste. En Closure är också ett bra sätt att skydda och låta håret under closuren vila ett tag. 

Vi erbjuder 3 olika varianter av Closure: 

 • Lace Closure: Den vanligaste varianten av Closure som säljs. Den är naturlig, prisvärd och mångsidig

 • Silkbase Closure: Silkbase innebär att closuren har dubbla lace nätdelar. Botten på en Silk Base closure ser naturligare ut än på en Lace Closure

 • Invisible HD Lace Closure: HD Lace closure har en ännu tunnare, mjukare och mer genomskinlig lace än vår vanliga Lace Closure, vilket gör att den smälter in otroligt bra med din egen hudton. 

Lace frontal

En Lace Frontal är även ett bra verktyg för dig som vill dölja en skallighet på huvudet, göra en full weave med en naturlig förslutning runt hårlinjen eller för dig som ska göra Lace frontal peruk. Vår Lace Frontal innehåller 100% äkta hår som är obehandlat, så att du kan bleka och färga din lace frontal utan problem. Vid god skötsel kan din Lace frontal hålla i upp till 1-2 år.

360 Lace Frontal

Fairwithhairs Premium 360 Lace Frontal är en hårdel med ett tunt lace (spets) material som ger intrycket av att löshåret växer direkt från din egen botten. En 360 lace Frontal ger dig inte bara ett nytt hårfäste längst pannan, utan följer även ditt hårfäste hela vägen runt, ända bak i nacken. Med en 360 Lace Frontal får du möjligheten att obehindrat kunna sätta upp ditt hår i olika frisyrer, utan att någon kant syns. Detta är en egenskap som saknas hos andra hårdelar, vilket gör en 360 lace frontal till en väldigt mångsidig hårdel. Löshåret som används i en 360 Lace frontal är även det 100% äkta obehandlat hår av hög kvalité. 

 

Få din drömfrisyr utan att behöva tveka på kvalitén. Beställ din Lace frontal eller 360 lace frontal idag, och upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också!