Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Clip-on Set

Äkta Clip on set Löshår

En hårförlängning med ett Clip on set är en smidig metod för de som vill ha en tillfällig hårförlängning. Ett Clip on set kan användas till vardags, men passar även jättebra om du bara vill ha längre och fylligare hår till ett speciellt tillfälle. Clip on löshåret sätts fast på bara några minuter, och är även lika enkelt att ta ut. Alla Fairwithhairs Clip on set innehåller 100% äkta hår, vilket gör att löshåret kan färgas, lockas och stylas precis som man vill.

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Basic Rak Clip-On Set 100g - 50cm
  As low as 899,00 kr
 2. Luxury Kinky Rak Clip-on set 40cm-60cm 150g
  As low as 2 199,00 kr
 3. Luxury Krulligt Clip-on set 40cm-60cm 150g
  As low as 2 999,00 kr
 4. Luxury Lockig Clip-on
  As low as 2 999,00 kr
 5. Luxury Rak Clip-on set
  As low as 2 999,00 kr
 6. Luxury Vågig Clip-on set
  As low as 2 999,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Clip on set löshår- 100% äkta löshår online - kvalitet: 100% äkta remy löshår

Ett Clip on set är det perfekta valet för dig som förändra din look för en viss dag. Clip on set löshår tas enkelt ut innan man ska sova, för att förhindra att clipsen sliter på det egna håret. Allt löshår i våra Clip on set löshår är 100% äkta hår, som kan färgas, klippas och stylas med värmeverktyg. Löshår av 100% äkta hår är det bästa alternativet för dig som vill ha löshår av bra kvalitet som vid god skötsel kan användas flera gånger. Beställ ditt Clip on set löshår idag, vi har snabb leverans på löshår online! 

Luxury Clip on set

Luxury Clip on set löshår innehåller brasilianskt löshår av högsta kvalitet. Löshårets höga kvalitet tillåter dig att återanvända löshåret i upp till 1-2 år, vid god skötsel. Det brasilianska löshåret består endast av hög kvalitativa hårstrån som är följsamma och glänsande, viliket gör att löshåret rör sig precis som ditt eget hår och ger dig ett naturligt resultat. Luxury Clip on set löshår kan anpassas till din egen hårfärg genom färgning och blekning, utan att förstöra löshåret. Tänk dock på att alla kemiska processer sliter på Clip on set löshåret och påverkar dess kvalité. Detta gäller även med värmeverktyg, så var noga med att använda värmeskydd vid användning av stylingsverktyg. 

Hårvård för Clip on löshår:

För att försäkra dig om den mest hög kvalitativa kvalitén och vården av ditt löshår rekommenderar vi att du använder dig av KIS hårvårds produkter. Dessa garanterar vi är kompatibla med vårt löshår och kommer vårda löshåret på rätt sätt. Använder man andra produkter kan vi inte garantera löshårets kvalité, då de kan innehålla ingridienser som inte är kompatibla med just vårt löshår.

Hårförlängning med Clip-on Extensions:En hårförlängning med Clip on set löshår, är den mest populära hårförlängningsmetoden för de som vill ha en tillfällig hårförlängning. Fairwithhairs Clip on set löshår sätts i på bara några minuter och är även lika lätt att ta ut. Clip on set löshår sätts fast med hjälp av clips/klämmor som sitter fast på löshåret, som du enkelt placerar vart du vill på huvudet. Clip on löshår kan du använda till vardags, men även om du bara vill göra något snyggt för en kväll eller speciellt tillfälle.