Fairwithhair Hårbutik stockholm

Välkommen in till Stockholms största hårbutik!

 

Vi på FairwirhHair är redo att hjälpa dig på flera olika sätt! Hjälpa med att välja metod för hårförlängning, se till att du är nöjd med färgen på håret samt självklart köp av löshår utan insättningen.

Vi jobbar både som butik samt salong, vilket innebär att du som kund har flera valmöjligheter när du kommer till oss! Vår salong ligger i Stockholm, Odenplan. 


När man kommer till oss i butik, så rekommenderar vi att du som kund bokar tid. Vi erbjuder tider för kostnadsfria konsultationer både för rådgivning av hårförlängningar, färger, längder med mera men även för köp av löshår eller produkter. 


Boka din tid redan idag via Bokadirekt eller genom att ringa 0764159000! 

 

Vanliga frågor om löshår Stockholm!Måste man alltid boka tid? - Vår rekommendation är att man bokar tid för varje gång man ska komma till oss, eftersom då garanterar vi att du kommer få den hjälpen du behöver. 


Kan jag komma in drop in? - Om man har frågor och vill ställa dem till oss, så kan man komma in till oss men då kommer man eventuellt få vänta, eftersom vi prioriterar bokade kunder först. Dock är det viktigt att man bokar sina behandlingar i förhand, då drop in tider för insättning av hår/färg finns ej. 


Om jag inte bor i Stockholm, hur kan jag komma på en konsultation? - Vi erbjuder även en konsultation över telefon som man boka hos oss. Då ringer vi upp dig på telefonnumret som du anger, och då finns även möjlighet för videosamtalet för kolla av hur håret ser ut, färgen med mera. 


Vad för hår säljer ni i butiken? - I butiken har man möjligheten att köpa äkta hår, både i basic samt i luxury kvalité. Hårdelar som closure och frontal samt ponytails och clips i luxury kvalité. Däremot är det bra om ni ringer oss på 0764159000 för att säkerställa att just din färg finns inne! 


Är det något syntetisk löshår som ni säljer i fysiska butiken? - Ja, X-pression syntetiskt löshår samt Goddes/Gipsy syntetiskt löshår. Även här jättebra om ni kollar av innan ifall färgen finns inne. 


Om jag vill köpa en peruk, kan jag komma in och köpa den på en gång? - Tyvärr inte. Om man är intresserad av att köpa en peruk från oss, så bör man börja med att fundera vad för peruk man vill ha. En peruk av syntetisk löshår finns endast att beställa online, alltså kan man ej köpa det fysiskt i butik. Däremot om man är intresserad av att köpa en äkta hårs peruk, så ska man boka en kostnadsfri peruk konsultation. Under konsultationen går peruk ansvarig igenom vilka peruker vi har och vägleder er vidare. Observera att i butiken har vi endast äkta hårs peruker av luxury kvalité.

 

 
 
Du kan kontakra oss genom att ringa 0764159000 eller boka online: https://www.bokadirekt.se/places/salong-fair-with-hair-11256
Varmt välkommen!