Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Clip-in Ponytail

Fairwithhair Ponytail av äkta hår som snabbt och enkelt ger dig en lång, fyllig hästsvans på endast några sekunder. Med Fairwithhairs Clip-in Ponytail får du enkelt den långa, fylliga hästsvansen du drömt om.

Välj mellan olika kvalitéer, längder och färger för att hitta den Ponytail som passar dig bäst! Tveka inte på att köpa din Clip-in Ponytail av äkta hår idag och upplev skillnaden av långt, fylligt hår idag!

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Basic Lockig Ponytail
  Ej i lager
 2. Basic Rak Ponytail - 100g
  As low as 999,00 kr
 3. Basic Vågig Ponytail
  999,00 kr
 4. Luxury Lockig Ponytail 50cm-60cm 150g
  As low as 3 490,00 kr
 5. Luxury Rak Ponytail 50cm-70cm 150g
  As low as 2 699,00 kr
 6. Luxury Vågig Ponytail 50cm-70cm - 150g
  As low as 3 490,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Clip-in Ponytail äkta hår- 100% äkta löshår- Ponytail äkta hår

Vi introducerar nu Fairwithhair Ponytail av äkta hår som snabbt och enkelt ger dig en lång, fyllig hästsvans på endast några sekunder. Med Fairwithhairs Clip-in Ponytail får du enkelt den långa, fylliga hästsvansen du drömt om. Variera dina frisyrer och din stil hur du vill. Du kan styla, forma och färga löshåret utan problem. En Clip-in Ponytail sätts smidigt fast i håret med hjälp av en inbyggd kam och ger dig på så sätt en säker och stabil fastsättning. 

Välj mellan olika kvalitéer, längder och färger för att hitta den Ponytail som passar dig bäst! Tveka inte på att köpa din Clip-in Ponytail av äkta hår idag och upplev skillnaden av långt, fylligt hår idag!

Ponytail av Basic kvalité: 

Basic Clip-in Ponytail består av ett löshår av medel kvalité. Löshåret är 100% äkta och kan färgas och stylas precis som du vill. Det äkta löshåret rör sig naturligt, och tar du hand om löshåret med bra produkter så kan du använda din Clip-in Ponytail länge. Tänk på att alltid använda värmeskydd om du ska platta eller locka din Clip-in ponytail, för att skydda hårets kvalité.

Ponytail av Luxury kvalité:

Luxury Clip-in Ponytails är våra ponytails av lyxkvalité. Den äkta Clip-in ponytailen innehåller brasilianskt löshår och består av starka och glansiga hårstrån. Luxury Clip-in ponytailen ger dig enkelt en lång och fyllig ponytail som du kan återanvända om och om igen. Pågrund av kvalitén på löshåret så kommer du inte behöva köpa en ny ponytail på väldigt länge, om ens någonsin! Löshåret kan färgas och stylas enligt önskemål, och ger dig den fylliga finishen som du kanske inte kan uppnå med endast ditt eget hår. Tänk på att ta väl hand om löshåret, så att det håller sig starkt och fint länge. 

Hårvård: 

Använd rekommenderad hårvård på din Clip-in ponytail så att löshåret behåller sin kvalité. KIS hårvårdsserie förser ditt löshår med rätt ingridienser för att hålla löshåret fint. Fairwithhair kan inte garantera kvalitén på ditt löshår om du använder andra produkter, då de kan innehålla ingridienser som inte är kompatibla med vårt löshår.