Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Hair Topper Hårdelar

Hair äkta löshår

En Hair Topper är en hårdel toupé för kvinnor som ger en enkel och vacker utfyllnad med ett naturligt resultat. Om ditt hår har tunnats ut kan det vara svårt att täcka det med hårförlängningar därför har Hair Topper tagits fram för att hjälpa dölja tunnhårighet på ett naturligt sätt. En Hair Topper kan även användas för att ge volym och för att försluta en hårförlängning.

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Basic Hair Topper lugg
  As low as 990,00 kr
 2. Basic lugg äkta hår
  As low as 399,00 kr
 3. Luxury Fishnet Hair Topper
  As low as 7 990,00 kr
 4. Luxury Hair Topper 02
  As low as 2 490,00 kr
 5. Luxury Mono Hair Topper - M
  As low as 6 490,00 kr
 6. Luxury Mono Hair Topper - S
  As low as 4 990,00 kr
 7. Luxury Silk Hair Topper
  As low as 4 990,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Allt du behöver veta om Hair Topper:
En Hair Topper är en Top Piece, en hårdel avsett att täcka tunnhårighet eller ge fyllighet på toppen av huvudet. Den är tillverkat i vår Luxury hår som gör det möjligt för dig att återanvända din Hair topper länge, bara du sköter om den ordentligt. En Top Piece ger dig ett naturligt utseende och liknar ditt egna hår och smälter in på ett naturligt sätt. Då hårdelen är gjord på äkta löshår finns det möjlighet att färga, styla och forma håret som man själv önskar.


Hur använder man en Hair Topper?
För att kunna använda en Hair Topper behöver du iaf ha lite hår på huvudet, så att Top Piecen har något att fästas i. På insidan av Top Piecen har man sytt fast små clips som man klickar fast i det egna håret ungefär som vanliga hårspännen.

När du ska sätta på din Hair Topper börjar du med att skapa en bena i ditt egna hår där du vill att den ska sitta. Sedan tar du din hair topper och skapar en bena på samma plats. Spraya vatten i hårbotten för att enklare fördela håret och föna sedan för att benan ska hålla sig bättre. Placera din hair topper ca 0,5 cm ifrån ditt hårfäste, så att benorna är i en rak linje. Kläm fast dom främre clipsen i pannhåret, och fortsätt sedan med clipsen på sidan för att få hair toppern platt liggandes mot huvudet. Borsta håret så att Tair Toppern smälter in med ditt egna hår.

Har du inget hår alls eller mycket kraftig uttunning rekommenderar vi istället att du använder dig utav en av våra verklighetstrogna peruker, då den täcker hela huvudet och ger dig håret som du drömmer om.


Top Piece Toupé även för kvinnor
Det är vanligast att man hör talas om toupéer för män, men när det gäller kvinnor är det inte lika omtalat. Anledningen är för att det inte är så vanligt att kvinnor bär en toupé, men varför? Är det tabubelagt för kvinnor att bära toupé eller har utbudet varit för dåligt?  Oavsett anledning är det något som vi vill ändra på. Alla ska ha möjligheten att få njuta av ett fylligt och vackert hår och tabun omkring kvinnors håravfall måste försvinna.