Din Hårguide

 1. Hårbutik & Salong Stockholm

  Vi är Stockholms största löshårsbutik, vi har en fin och fräsch butik i Odenplan i Stockholm, där du kan köpa löshår, hårprodukter och göra olika typer av hårförlängningar hos vår duktiga personal. 

  Läs mer »
 2. Äkta löshår

  Är du trött på att ha ett trassligt hår, behöva köpa nytt hår ofta? Vi garanterar 100% äkta Remy hår, Alltid hög kvalité med lång hållbarhet.

  Läs mer »
 3. Marknadens populäraste tejp löshår

  Tejp löshår är en smidig hårförlängningsmetod som ger ett naturligt resultat och är skonsam mot ditt egna hår

  Läs mer »
 4. Skillnaden på Keratin extensions och Tejp extensions

  Båda metoderna är bland de populäraste hårförlängningsmetoderna som finns. Vi använder oss av samma hår på bägge typ av löshår, högsta kvalité av REMI naturhår. REMI innebär att alla hårstrån och fjällskikt ligger rättvända i samma riktning. Fördelen med detta är att löshåret inte trasslar och man kan återanvända håret många gånger.

  Läs mer »
 5. Vilken hårförlängningsmetod och löshår som är bäst?

  Vi rekommenderar att man bokar en kostnadsfri konsultation.

  När du kommer på en konsultation hos oss, så går en av våra frisörer igenom våra hårförlängningsmetoder, kvalitén på våra löshår. På plats får du även känna på håren så att du lättare kan bilda en uppfattning om hur just din hårförlängning kommer att bli.

  Läs mer »
 6. Hårguide Lace Frontal

  En Lace Frontal hårdel som är utformad som en halv peruk, den sträcker den sig från öra till öra, tvärs över huvudet. Tanken är att den ska ersätta din naturliga hårlinge. Den passar dig som lider av tunnhårighet eller dig som vill byta hårstil eller hårfärg.

  Läs mer »
 7. Underbar förvandling med @dianababan

  Underbar förvandling med @dianababan
  Läs mer »
 8. @fuckingangie looking amazing in her New blonde hair ❤️

  @fuckingangie looking amazing in her New blonde hair ❤️
  Läs mer »
 9. @mikaelalauren1 ser grym ut i sina nya läckra flätor

  @mikaelalauren1 ser grym ut i sina nya läckra flätor
  Läs mer »
 10. All eyes on beautifull @sabinadeciree

  All eyes on beautifull @sabinadeciree
  Läs mer »
 11. Flawless transformation för @ameliasilowa

  Flawless transformation for @ameliasilowa_
  Läs mer »
 12. Amelia Silowas första hårförlängning hos oss

  Amelia Silowas första hårförlängning hos oss
  Läs mer »
 13. Skötselråd peruker av äkta hår

  Med rätt omsorg och skötsel kan du ha din peruk av äkta hår länge. Vi säljer enbart 100 % äkta löshår av hög kvalité så du kan tvätta och styla håret precis som om det vore ditt egna hår. Du kan till och med färga det, men vi rekommenderar att du gör det på en salong med erfarenhet av löshår, för att minska risken av slitage. Tänk också på att alla typer av behandling sliter på löshåret, ju mindre du behandlar det desto bättre håller det sig. 

  Läs mer »
 14. Hårguide Top piece äkta hår

  Det har aldrig varit så enkelt och smidigt att få ett vackert och naturligt resultat. Top Piece är marknadens smidigaste hårdel och ger maximal volym på bara några sekunder. Top piece är den perfekta hårdelen för dig som är lite tunnhårig och har kala fläckar, top piece används även för att ge volym samt försluta hårförlängningen i mitten av huvudet.
  Läs mer »
 15. Hårguide Tejp Löshår

  En hårförlängning med tejp är en snabb, enkel och skonsam metod som ger dig ett långt och fylligt hår. Tejp-löshår passar alla men framför allt dig med tunt hår. Vårt tejp-löshår går att återvända många gånger eftersom löshåret består av 100% äkta löshår, av högsta kvalité med enbart tunna hårstrån. Löshåret kan färgas, klippas och stylas till den frisyr du önskar.

  Läs mer »
 16. Hårguide Clip on set

  Clip-on set löshår av högsta kvalité, enkel insättning och som går att använda många gånger! Med Fairwithhair Clip on set uppfyller du drömmen om ett fylligt, glamoröst och lyxigt hår av högsta kvalité. Clip-on set är en skonsam och klassisk hårförlängning i 100% äkta löshår som tar dig fem minuter att klicka på. Denna metod fungerar perfekt för dig som provar löshår för första gången samt för dig som är en rutinerad användare.

  Läs mer »
 17. Rekvisition Hårersättning Stockholms

  Eftersom vi är landstingsansluta och samarbetar med egna fabriker så kan du som kund till oss köpa en peruk av äkta hår med dina rekvisitions-pengar, priset beroende på vilken modell eller hur långt hår du vill ha. Inklippning av vald peruk av äkta hår och styling ingår kostnadsfritt

  Läs mer »
 18. Sy in Löshår Hårförlängningsmetod

  Hårförlängning sy in löshår börjar bli en väldigt populär hårförlängningsmetod i och med att allt fler upptäcker metoden. Med hårförlängning sy in löshår gör man en fläta, sedan syr man löshår på flätan där man vill placera löshåret. Hårförlängningsmetoden sy in löshår är den skonsammaste metoden enligt många och passar skandinaviskt hår väldigt bra. Denna metod håller i allt från 2 upp till 3 månader beroende på skötsel och vilka produkter du använder.

  Läs mer »
 19. Tejp hårförlängning metod

  Tejpmetoden ger dig en hårförlängning på ett enkelt och skonsamt sätt. Det är en metod med små färdigtejpade bitar som är genomskinliga och ser precis ut som din hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig.
  Läs mer »
 20. Nail Hair Hårförlängning metod

  Nail Hair är den mest använda hårförlängningsmetoden på den svenska marknaden. Keratinvax, Nailhair Extensions är för limmade slingor med keratin på. Keratinslingorna fästets i ditt eget hår med hjälp av en värmetång.

  Läs mer »
Sida