Peruker

Peruker

Peruker äkta löshår & Peruker syntetiskt hår

Med fokus på användarvänlighet, komfort och moderna snitt vill vi ge dig en wow-känsla. Inifrån och ut. Med ett brett sortiment, flertalet modeller, texturer och färger hoppas vi att du ska finna en peruk som passar dina behov. Här hittar du allt från billiga syntet peruker till exklusiva peruker av äkta hår i högsta kvalité.

 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Blogs

Peruker online- syntetisk peruk- peruk av äkta hår- 100% äkta löshår online

Här hittar du hela vårt sortiment av peruker. Här finns allt från billiga syntet peruker till exklusiva peruker av äkta hår i högsta kvalité. Vi erbjuder peruker av olika längder, texturer, färger, kvalitéer och modeller, så att du ska kunna hitta en peruk som passar just dina önskningar! 

Skötselråd Äkta hårs peruk: Använd ett värmeskydd när du stylar håret med värmeverktyg eller fönar löshåret. Detta för att förhindra slitage och för att hårets kvalitet ska bevaras så länge som möjligt. Var dock varsam med lace-nätets botten när du stylar och borstar håret, då det handknutna löshåret är omtåligt och känsligt. Vi har ingen garanti på hur länge en lace-hårdel håller. Ta därför väl hand om den.

Peruker bör borstas dagligen. Var dock försiktig när du kammar håret, eftersom att hårstråna inte växer tillbaka som ditt eget hår gör. Utred trassel noggrant och varsamt. Red ut trassel för hand och använd dig sedan av en hårborste anpassad för löshår. Tänk på att använda skonsamma stylingprodukter vid styling av. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. 

Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Skötselråd Syntetisk peruk: Syntetiska löshår/peruker behöver mycket och noggrann omvårdnad. Hållbarheten på syntetiskt löshår varierar beroende på användning och hur väl du tar hand om den. Tvätta inte en syntetisk peruk mer än vad som behövs, då detta förlänger hållbarheten. Vi rekommenderar att man använder en metallborste för att borsta peruken. Red först ut trassel för hand, för att minska slitage. Börja sedan att borsta i topparna och arbeta dig uppåt i sektioner för att reda ut håret. Undvik att gnugga peruken vid tvätt, och använd endast rekommenderade hårvårdsprodukter för syntetistkt löshår.

Beställ din nya peruk idag, vi har snabb leverans!