Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Keratin / Nail hair

Keratin Extensions & Nail hair

Med Luxury Keratin hår / Nail Hair Extensions får du ett vackert och fylligt hårsvall, med löshår av högsta kvalitet. Nail Hair slingor, även kallade keratinslingor, är löshårsslingor med vax som man med hjälp av värme smälter fast och fäster i det egna håret. Löshåret är gjorda av 100 % äkta brasilianskt löshår av högsta kvalitet, som är ett av de populäraste löshåren på marknaden.

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Basic Rak Nail hair
  As low as 349,00 kr As low as 199,00 kr
 2. Luxury Krullig Keratin Extensions 50cm-60cm
  As low as 699,00 kr
 3. Luxury Lockig Keratin Extensions 40cm-60cm
  As low as 599,00 kr
 4. Luxury Rak Keratin Extensions 40cm-70cm
  As low as 599,00 kr
 5. Luxury Vågigt Keratin Extensions 40cm - 70cm
  As low as 599,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Luxury Nail hair löshår- Stick hair löshår - Brasilianskt löshår- 100% äkta löshår online

Med Fairwithhairs 100% äkta Nail Hair och Stick Hair Extensions kan du skapa din drömfrisyr med längre och fylligare hår. 100% äkta Brazilian Nail hair och Stick hair extensions är båda löshår av högsta kvalité. Här hittar du våra Nail hair och Stick hair löshår i olika färger, längder och texturer.

Eftersom att det Brasilianska Nail hair och Stick hair löshåret består av 100% äkta hår, så kan du färga och styla håret precis som du gör med ditt naturliga hår. Med Brasiliansk Nail hair och Stick Hair extensions kan du utan problem mixa olika färger och toner för att uppnå ett slingat intryck. 100% äkta Brasilianskt Luxury Nail hair löshår och stick hair löshår är det självklara valet för de med höga krav på kvalité

Nailhair Basic kvalité

Basic Nail hair slingorna är av medel kvalitet, och kan återanvändas i upp till 6 mån. Det 100% äkta Nail hair löshåret består endast av mänskligt hår och kan därför stylas och färganpassas efter ditt eget hår. Värt att tänka på är att alla kemiska processer sliter på löshåret, så man bör vara försiktig när man färgar och bleker löshåret. 

Nail hair Luxury kvalité

Luxury Nail hair slingorna innehåller enbart glansigt och starkt brasilianskt löshår. Nail hair löshåret är 100% äkta och kan därför återanvändas i upp till 1-2 år. Hur länge löshåret håller beror på hur du sköter löshåret och vilka produkter du använder. Det brasilianska Nail hair löshåret är det bästa valet för dig som vill ha ett Nail hair löshår av högsta kvalité som du kan återanvända många gånger, och som ger dig ett vackert och fylligt resultat. Löshåret kan färgas för att få rätt nyans som passar med ditt eget hår, och kan även plattas, lockas och fönas enligt dina önskemål.

Skötselråd för Nail hair

Nail hair förlängningen tas hand om precis så som du skulle ta hand om ditt eget hår. Det är dock viktigt att tänka på att undvika hög värme nära fästena, då det påverkar fästenas hållbarhet. Använd rekommenderad hårvård på ditt Nail hair löshår (KIS hårvårdsserie) för att ge ditt löshår bästa möjliga vård. Använder man andra produkter på löshåret så kan vi inte garantera Nail hair löshårets kvalité, då de kan innehålla ingridienser som inte är kompatibla med vårt löshår. Var noga med borsta igenom Nail hair löshåret morgon och kväll med en borstre anpassat för löshår, och tänk på att sova med en fläta för att undvika trassel under natten. Använd alltid värmeskydd om du använder värme på löshåret. 

Hårvård för Fairwithhairs Brasilianskt Luxury Nail hair och Stick hair löshår: Hårvårds produkterna Fairwithhair rekommendrar är KIS hårvårdsserie. Produkter från KIS är kompatibla med vårt löshår. Vi kan inte garantera hur vårt löshår beter sig om man inte använder dessa produkter, då andra produkter kan innehålla ingridienser som inte är kompatibla med löshåret.