Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Våra Peruker

Vi har ett stort utbud av peruker, både Äkta peruker och Syntetiska peruker. Vilken peruk du väljer beror på: - Hur länge vill du använda peruken? och - Hur mycket vill betala för ditt peruk. Fördelen med våra peuker är att att alla är värmetåliga. Vi erbjuder ett brett sortiment både till dig som söker något för endast ett speciellt tillsätte eller sig som behöver en peruk för längre bruk. Nedanför kan du läsa lite mer on våra kvaliteer!

Värmetåliga Syntetiska Peruker

Våra värmetåliga syntetiska peruker liknar äkta löshår men är ofta något glansigare. Det finns olika typer av syntetiska fibrer där kanekalon är en av de vanligaste. Syntethår finns i många olika färger och nyanser men går dessvärre inte att färga då de konst tillverkade hårstråna inte tar till sig av färgen.

Hållbarheten är upp till 2-4 månader beroende på skötsel. De flesta peruker är värmetåliga och du kan styla dem som du vill för att få ett mer naturtroget utseende! Läs mer...

 

"Se ut som du vill utan begräsningar är vårt motto."

Äkta peruk
Peruk Stockholm

Peruk äkta hår

När det gäller peruker av äkta hår så har vi 2 olika kvaliteer. Luxury och Basic.

Luxury Remy löshår med starka och glänsande hårstrån, det exklusivaste löshåret på marknaden. På grund av den höga kvaliten går det blekas, färgas, plattas, lockas utan problem. Peruken håller i 1–3 år om det sköts väl, därför kostar Luxury peruker mer, det lönar sig för du behöver köpa ny lika ofta. 

Basic hår är ett okej hår som är andra handssorterings av löshår vid tillverklning av vårt bättre hår, dvs ett prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår och som med rätt skötsel kan hålla upp till några månader. Basic hår av icke Remy hår. Läs mer...

 

Vanliga Frågor om Våra Peruker!

VAD KOSTAR EN PERUK MED ÄKTA HÅR?

En peruk av äkta hår kostar 1500kr -15000kr beroende på längd och modell

VAD FÖR BIDRAG KAN MN FÅ OM MAN HAR CANCER

Stockholms Region ger ett bidrag om 5000 kr per år och patient. Köper man en peruk som kostar mer än bidraget från landstinget så betalar man själv mellanskillnaden.

KAN MAN SOVA MED PERUK?

Ja man kan sova med våra LUXURY peruk.

KLIAR DET ATT HA PÅ SIG EN PERUK?

Vid håravfall blir huden känsligare än tidigare. Upplever du att peruken kliar och att det känns obekvämt? Vi har hjälpmedel för att motverka eventuellt obehag för att förbättra komforten..

KAN MAN TVÄTTA EN PERUK?

Våra peruker av äkta hår går att tvätta, man ska tvätta sin peruk för att återuppbygga det och ge den, den vård den behöver. Precis som det egna håret.

HUR FÅR MAN PÅ SIG PERUKEN ORDENTLIGT?

Det finns många sätt att fästa peruken på så att det siter fast ordentligt. Man limma, tejpa eller clips, för att du ska kunna känna dig säker. En del av perukerna hos oss har dessutom en stark anti-glid-kant som gör att peruken suger sig fast.

HUR KÄNNS DET ATT HA PERUK?

Användning av peruk brukar normalt inte skada håret eller hämma hårväxten. Det är möjligt att det känns lite obehagligt om man är öm i hårbotten när håret växer ut. Det kan också vara lite fler utmaningar förenat med att få peruken att sitta om du har förhållandevis mycket hår.

KAN MAN TVÄTTA EN PERUK?

Precis som vanligt hår så ska peruker tvättas med jämna mellanrum. Det skiljer sig lite mellan hur man tvättar och hur ofta en peruk av äkta och syntetiskt hår ska tvättas.

UTPROVNING PERUK

Här kan du läsa mer om hur man går tillväga för att prova ut en peruk, en konsultation hos oss är kostnadsfri

Om Våra Äkta Peruker

Vi erbjuder ett brett sortiment av peruker av äkta hår. Allt från prisvärt mellan kvalite till Luxury top kvalite...