Peruk äkta hår

Peruk äkta hår

Här hittar du Fairwithhairs peruker äkta hår, av 100 % äkta hår av hög kvalité. Vi erbjuder ett sortiment med många modeller, olika kvalitéer, längder och färger för att just du ska hitta peruken som ger dig det där lilla extra. Du har även möjlighet att skräddarsy en egen peruk för att få just den peruk du alltid drömt om! En peruk av äkta hår passar dig som vill ha en naturlig peruk, bra kvalité, längre hållbarhet, skön passform och en känsla av äkthet på ditt hår, eftersom peruker med äkta hår faller vackert och ger ett enkelt och naturtroget intryck. Peruker gjorda på äkta hår går att färga, styla och forma precis hur du vill utan problem.

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

12 artiklar

per sida
 1. Kostnadsfri Konsultation Peruk äkta hår
  1,25 kr
  Quickview
 2. Basic Halle Peruk äkta hår
  Rating:
  0%
  As low as 1 250,00 kr
  Quickview
 3. Basic Lugg Peruk äkta hår
  As low as 1 490,00 kr
  Quickview
 4. Basic Kelly Lace Peruk äkta hår
  Rating:
  0%
  As low as 1 699,00 kr
  Quickview
 5. Basic Lace Peruk äkta hår
  Rating:
  0%
  As low as 1 990,00 kr
  Quickview
 6. Basic Bob Rak Lace Peruk äkta hår
  As low as 1 990,00 kr
  Quickview
 7. Luxury Lugg Peruk äkta hår
  As low as 3 990,00 kr
  Quickview
 8. Dam peruk äkta hår
  Rating:
  0%
  3 990,00 kr
  Quickview
  Slut i lager
 9. Luxury Closure Peruk äkta hår
  As low as 6 490,00 kr
  Quickview
 10. Luxury Front Lace Peruk äkta hår 40cm - 60cm
  As low as 8 990,00 kr
  Quickview
 11. Skräddarsy din Peruk äkta hår
  As low as 9 990,00 kr
  Quickview
 12. Luxury Full Lace Peruk äkta hår 40cm - 60cm
  As low as 11 990,00 kr
  Quickview

Hollywood Clip-on Set - 230g

  Vi introducerar vårt Hollywood Clip-on Set, det perfekta löshåret att omedelbart förnya din look med!   Vårt clip on set är tillverkat av syntetiskt värmetåligt premiumhår som

Syntetisk Hair Topper - Värmetålig

Letar du efter ett sätt att få mer volym och längd till ditt natuliga hår eller täcka tunna hår? Då är vår syntetiska hair topper det du behöver! Vår värmetåliga syntethår i toppklass

Fairwithhairs peruker äkta hår - 100 % äkta löshår!

Hos oss på Fairwithhair är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder produkter av hög kvalité och bra hållbarhet. Därför har vi ett stort utbud av peruker av äkta hår som ger dig ett vackert och naturtroget utseende. Vi har många peruk modeller i olika färger och kvalitéer så du enkelt kan hitta något som passar dig. En peruk äkta hår är det bästa alternativet för dig som vill ha ditt hår under en längre period. Hållbarheten avgörs tills stor del av hur du behandlar ditt hår. Därför är det viktigt att sköta håret på rätt sätt och använda produkter som är anpassade för just ditt hår. Peruker av äkta hår som vi erbjuder är:

Luxury peruk äkta hår:
En luxury peruk är gjort av äkta hår i högsta kvalité och ger dig ett naturtroget utseende där håret faller vackert precis som det vore ditt eget hår. Äkta perukerna har en passform som passar de flesta och de går att styla som man vill. Du kan även färga och klippa håret som du själv önskar. Vi erbjuder allt från enkla markinsydda peruker till lace peruker.

Våra lace peruker är handgjorda knut för knut, vilket gör peruken ser ut som att håret växer från din egen hårbotten. För att förhindra slitage och annan skada på håret är det viktigt att du vårdar ditt hår med rätt produkter. Peruker bör borstas dagligen och med försiktighet för att undvika att håret trasslar sig eller går av.

Basic peruk äkta hår:
En Basic peruk är gjort på äkta hår i hög kvalité. Ett lite mer prisvärt alternativ till Luxury hår. Du kan fortfarande styla håret som du vill, men peruken har inte lika hög hållbarhet. Vi erbjuder peruker med reglerbara spännen som sytts på nätet och lace peruker.

Basic perukerna kommer också i olika längder, färger och modeller. De har en passform som passar de flesta och med hög fokus på komfort. Även en Basic peruk bör borstas dagligen och vårdas med rätt typ av produkter för att bibehålla ett fint hår.

Skötselråd peruk äkta hår:
Din äkta peruk behöver god skötsel och omvårdnad för att hålla sig fin och fräsch länge. Ska du tex platta ditt hår är det viktigt att du använder värmeskydd för att undvika slitage och annan skada på håret. Ha styling verktyget på låg värme för att bevara hårets kvalité.

En peruk bör borstas dagligen, men inte för hårt, eftersom hår kan lossna från peruken. Red ut det värsta trasslet för hand och använd dig sedan av en hårborste anpassad för löshår. När du ska tvätta håret är det viktigt att borstar igenom håret innan. Använd dig inte av för varmt vatten och vrid aldrig ur din peruk. Vi rekommenderar att du använder dig av rekommenderade hårvårdsprodukter anpassade för våra peruker, för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår.