Sy in Löshår Hårförlängningsmetod

Hårförlängningsmetod: Sy in löshår 

Att sy in löshår börjar bli en väldigt populär hårförlängningsmetod i och med att allt fler människor, med olika typ av hår, upptäcker metoden. Hårförlängningen görs så att man flätar det egna håret där man vill placera löshåret, och sedan syr på löshår på flätan med hjälp av tråd. När du syr in löshår får du en hållbar och väldigt naturlig förlängning oavsett hårtyp. Denna metod håller i allt från upp till 3 månader beroende på skötsel och vilka produkter du använder.

Denna metod är den skonsammaste metoden, och passar i stort sett alla olika texturer och typer av hår. 

Hur mycket löshår behöver man till en sy in hårförlängning? Antalet hårtränsar beror på hur långt hår man vill ha ovh hur fylligt hårförlängningen ska vara. Vi brukar rekommendera 1 packet för en vanling förlängning, 2 hårtränsar för en fyllig förlängning och 3 paket för en jätte fyllig förlängning.

Fördelar med hårförlängning sy in löshår: Att sy in löshår är en väldigt skonsam metod då inga kemikalier används på ditt eget hår och eftersom att ditt egna hår är flätat så får det vila och utsätts knappt för något slitage. Du kan använda hårfön, plattång, färga och föna löshåret, utan att flätorna och fästet skadas. Hårförlängningen ser också väldigt naturlig och smälter ofta in bra med det egna håret. 

Nackdelar med hårförlängning sy in löshår: Det kan ta tid för håret och löshåret att torka vid tvätt. Det kan även fastna schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på, så du bör skölja noga för att undvika dålig lukt. Det kan även klia lite i början. 

Här finns alla våra löshår som kan användas till att sy in löshår: Hårträns löshår

Här finns mer information om alla våra tjänster inom sy in löshår: Sy in Löshår