Att sy in löshår en väldigt populär hårförlängningsmetod i och med att allt fler människor, med olika typ av hår, upptäcker metoden. Det är den skonsammaste metoden som vi rekommenderar de flesta.

 

Hårförlängningen görs så att man flätar det egna håret där man vill placera löshåret, och sedan syr på löshår på flätan med hjälp av tråd. Flätorna görs både av ditt hår samt en liten andel av syntetisk hår för att få en mer stabil fläta. När du syr in löshår får du en hållbar och väldigt naturlig förlängning oavsett hårtyp. Sy in löshår håller i allt från upp till 3 månader beroende på skötsel och vilka produkter du använder. 

 

Fördelar med Sy in löshår: Att sy in löshår är en väldigt skonsam metod då inga kemikalier används på ditt eget hår och eftersom att ditt egna hår är flätat så får det vila och utsätts knappt för något slitage. Du kan använda hårfön, plattång, färga och föna löshåret, utan att flätorna och fästet skadas. Hårförlängningen ser också väldigt naturlig och smälter ofta in bra med det egna håret. 

 

Nackdelar med Sy in löshår: Det kan ta tid för håret och löshåret att torka vid tvätt. Det kan även fastna schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på, så du bör skölja noga för att undvika dålig lukt. Det kan även klia lite i början. 

FAQ Sy in Löshår!

Kan man betala med faktura?

Ja, man kan handla med Klarna som erbjuder faktura och delbetalning

Jag har rakt hår, kan jag förlänga med vågigt/lockigt (och tvärtom)?

Vi rekommenderar att man sätter in hår i samma textur som man själv har.

Vilken färg ska jag ha?

Man bör välja en grundfärg som liknar den färg man själv har, det går även jätte bra att blanda in andra färger om amn vill ha skiftningar i håret.

Jag är tunnhårig, kommer jag tappa mer hår om jag gör hårförlängning?

Om man sköter sin hårförlängning och följer skötselråden noga, så tappar man inte mer hår. Många hånger så växer håret bättre när man har hårförlängning.

Vad är skillnaden mellan Basic och Luxury?

Basic är vårt mellankvalitets hår, för dig om kanske bara vill testa på att ha löshår för första gången eller som du vill ha ett prisvärt hår. Luxury är vårt bästa löshår, löshår av högsta kvalitet. Vi garanterar att det är 100% äkta hår, lika äkta hon ditt egna hår.

Hur mycket löshår behöver man till en sy in hårförlängning?

Antalet hårtränsar beror på hur långt hår man vill ha samt hur fylligt hårförlängningen ska vara. Vi brukar rekommendera 1 paket för en vanlig förlängning, 2 hårtränsar för en fyllig förlängning och 3 paket för en jätte fyllig förlängning. Dessutom spelar ens egna tjocklek på håret en roll, då du som har lite tunnare hår kan utföra hårförlängningen med endast 1 paket. Medan du som har lite tjockare hår behöver oftast minst två för att få så naturlig resultat som möjligt. 

Kan man köpa löshår av er?

Ja vi erbjuder vanlig försäljning av vårt löshår

Vilket löshår bör man använda för sy in löshår?

Vi rekommenderar vårt Luxury Hårträns hår. Vi garanterar att det är 100% äkta hår och går att återanvända många gånger. Dessutom har vi garantier på hårets kvalité om man använder rekommenderade produkter, dvs KIS produkter. Varför just våra rekommenderade hårvårdsprodukter är bra, beror på att de är återfuktande och uppbyggande, samt att de passar även ditt egna hår!

Jag vill sy in, "Hur många paket" och "hur många rader ska jag ha?

Antal rader som görs beror på hur fyllig hårförlängning hår man vill ha. 1 paket brukar gälla för en lätt förlängning / förtjockning, 1 - 2 paket gäller för en normal hårförlängning och 2-3 för en fyllig hårförlängning. 

Om jag har rakt hår, kan jag sy in lockigt?

Vår rekommendation alltid är att man väljer den strukturen som man själv naturligt har eftersom på så sätt får man mest naturligt resultat. Dessutom underlättar det för dig med styling då om du tar ett hår som är inte din naturliga struktur, kan det kännas jobbigt att behöva fixa sitt egna hår för att det ska passa in med löshåret. Det platta håret kan man locka precis som man vill för att en önskad frisyr, använd gärna värmeskydd innan det för att inte slita på både ditt och löshåret! 

Varför kliar det i min hårbotten av sy in löshår?

Sy in löshår kan klia av olika anledningar. Det finns alltid en liten risk för att man är känslig mot syntethåret som används för att stabilisera flätan, även om detta är ovanligt. Det kan också klia på grund av att man har känslig hårbotten eller att de egna hårsäckarna inte är vana vid den extra tyngden som uppstår av löshåret. Denna klåda och irritation brukar minska och avta. För att lindra detta rekommenderar vi vår Virgin Hair Fertilizer. Vid kliandet som känns onormalt kontakta oss omgående för vidare rådgivning.

Varför kliar det i min hårbotten av sy in löshår?

Sy in löshår kan klia av olika anledningar. Det finns alltid en liten risk för att man är känslig mot syntethåret som används för att stabilisera flätan, även om detta är ovanligt. Det kan också klia på grund av att man har känslig hårbotten eller att de egna hårsäckarna inte är vana vid den extra tyngden som uppstår av löshåret. Denna klåda och irritation brukar minska och avta. För att lindra detta rekommenderar vi vår Virgin Hair Fertilizer. Vid kliandet som känns onormalt kontakta oss omgående för vidare rådgivning.

Kan jag föna, platta och locka löshåret? 

Ja, absolut! Man får gärna håret platta och locka med låg/medelvärme efter att du tvättat det. Glöm inte värmeskydd! Ett fönat hår blir både slätare och får en finare, glansigare yta, än ett hår som får självtorkar. 

Kan jag föna, platta och locka löshåret? 

Ja, absolut! Man får gärna håret platta och locka med låg/medelvärme efter att du tvättat det. Glöm inte värmeskydd! Ett fönat hår blir både slätare och får en finare, glansigare yta, än ett hår som får självtorkar. 

Hur långt hår måste man ha för att kunna sy in löshår?

Vi rekommenderar att ditt hår är minst 10 cm, ju längre hår man har desto naturligare blir förlängningen och osynligare övergång från det egna hår till löshåret. Det beror så klart från person till person, så vi rekommenderar alltid att ta kontakt med våra kollegor via telefon 0764159000 eller genom att boka en kostnadsfri konsultation för att få svar på hur långt just ditt hår behöver vara för att kunna sy in löshår.  

Sliter sy in metoden på mitt egna hår? 

Sy in löshår sliter inte på det egna håret om det görs rätt. Eftersom man inte använder några kemikalier vid denna hårförlängningsmetod, så är den inte skadlig för håret. Dock det är viktigt att inte ha i sy in löshår längre än 3 månader. När man går längre än 3 månader med den metoden, så kan allt fler tovor skapas vilket leder till att ditt egna hår kan behövas klippa för att reda ut de eventuella tovor. 

Gör det ont att sy in löshår?

Det kan strama lite när man syr in löshår men det ska inte göra jätteont. En erfaren frisör gör stabila flätor utan att dra jättehårt i flätorna. Därför kan det kännas lite obehagligt när man gör detta första gången men ont ska det ej göra om man inte har allt för känslig hårbotten. Om man känner att det är lite för tajt, så kan man alltid säga till frisören att göra lite lösare flätor. 

Hur länge håller sy in löshår?

Att sy in löshår är en av dem metoder som håller längst. Beroende på det egna håret så håller sy in löshår upp till 2-3 månader, efter det behöver man komma på ett återbesök.  

Vilket är det bästa löshåret till sy in löshår?

Vi rekommenderar Luxury Hårträns Löshår. Eftersom vi garanterar att det är 100% äkta hår och går att återanvända många gånger. Dessutom har vi garantier på hårets kvalité om man använder rekommenderade produkter, alltså KIS produkter när det kommer till Luxury Löshår. Varför just våra rekommenderade produkter beror på att dessa är återfuktande för löshåret och bevarar hårets kvalité på bästa möjliga sätt. Samt att dessa passar även ditt egna hår! Det finns två olika serier man kan välja mellan beroende på vilket hår man har. 

Hur lång tid tar det att sy in löshår?

Att Sy in Löshår kan ta 1 till 3 timmar, beroende på hur mycket hår man vill sätta in och hur många rader som görs. Vissa väljer att bara addera en rad för fyllighet, medan andra vill sy in hela håret. Efter 2-3 månader gör man återbesök

Hur mycket kostar det att sy in löshår?

Kostnaden för en hel hårförlängning med Sy in Löshår-metoden ligger på ca 2000kr till 8.000kr beroende på hur många hårtränsar och vilken längd du väljer.