Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Garanti Löshår

tt göra ett hårförlängning är en stor investeringing. Beroende på om man vill testa en engångs eller om man planerar att fortsätta göra hårförlängning ett bra tag framåt så rekommenderar vi olika hår. Dvs olika kvalite på löshår.

 

Garanti på Basic löshår

Basic hår är ett mellankvalite på hår som rekommenderas till dig som bara vill testa på. Håret kommer oftast från väldigt många donaterer och är inte remy. Det innebär att håret kommer att trassla, hur fort det trasslar varierar kraftigt. De flesta gånger så går det inte ehher att återanväda håret. Vi har därför inte garanti på Basic hår. 

 

Garanti på Luxury löshår

 

Vi garanterar att Vårt Luxury löshår är 100% äkta löshår. Det vi garanterar är att håret är riktigt människohår, dvs ingen syntet, inget djur eller annat inblandat i håret. Våra luxury hår beteer sig som vanligt hår, precis som det egna håret. 

 

Vårt äkta luxury hår kommer från olika människor, det är därför viktigt att förstå att alla hår inte alltid kan kännas på samma sätt, vissa hår är ibland lite tunnare och andra hår är ibland lite kraftfullare. Oavsett vilket av vårt luxuryhår man köper så är en gemensamma nämnaren att det är 100% äkta, men att kvaliten kan variera.

 

Svart och mörkbrunt hår har bäst kvalite, sen kommer bruna toner och sist kommer allt blont hår. Det beror på att håret kommer från ett land där alla är mökrhåriga, det innebär att mörk hår har genomgått en liten kemisk process för att bli ljust medans blont hår har behandlats mest får att få den blonda tonen. 

 

Garantin gäller endast om man kan påsida att man har använt de rekommenderade produkterna till löshåret.