20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

Syntetiskt löshår

Syntetisk löshår

Här hittar du olika typer av syntetisk löshår. Vi erbjuder allt från syntetiska löshår på clips, syntetiskt löshår att använda när du flätar håret och syntetiska ponytails och scrunchies. Syntetiskt löshår är glansigt, mjukt och är ett prisvärt alternativ för den som vill prova på hårförlängning för första gången eller den som endast använder löshår vid speciella tillfällen. Skapa vackra håruppsättningar med syntetiskt löshår! Tveka inte på att beställa ditt löshår idag, vi har snabb leverans på syntetiskt löshår online!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

12 artiklar

per sida
 1. X-pression ultra braid
  As low as 149,00 kr
  Quickview
 2. Clip-on set syntetisk
  Rating:
  0%
  As low as 269,00 kr
  Quickview
 3. Syntetisk Vågig hairband
  Rating:
  0%
  As low as 229,00 kr
  Quickview
 4. Syntetisk Rak hairband
  Rating:
  0%
  As low as 189,00 kr
  Quickview
 5. Syntetisk Vågig Ponytail
  Rating:
  0%
  As low as 199,00 kr
  Quickview
 6. Hair scrunchie Rak
  Rating:
  0%
  As low as 129,00 kr
  Quickview
 7. Goddess Locs
  As low as 149,00 kr
  Quickview
 8. Gypsy Locs
  Rating:
  0%
  149,00 kr
  Quickview
  Slut i lager
 9. Syntetisk Rak Ponytail
  Rating:
  0%
  As low as 199,00 kr
  Quickview
 10. Hair scrunchie vågig
  As low as 149,00 kr
  Quickview
 11. Clip-on löslugg syntetisk
  As low as 149,00 kr
  Quickview
 12. Syntetisk Afro Curly Ponytail
  Rating:
  0%
  As low as 99,00 kr
  Quickview

Konsultation Hårförlängning

Alla som besöker oss för första gången bör börja med att boka in en gratis konsultation. Under konsultationen kan duställa alla frågor som du har angående färger, metoder av hårförlängnin

Peruk Konsultation kostnadsfri

Behöver du peruk? Då har du kommit rätt! Vi rekommenderar att du ska du välja en peruk av äkta hår! Att köpa en peruk av äkta hår är ett bättre än en syntetisk peruk, om du vill ha ett hå

Fairwithhair syntetiskt löshår - syntetiskt löshår online 

Syntetiskt och billigt löshår online! Fairwithhairs syntetiska löshår är perfekt för dig som vill ha ett löshår att använda vid speciella tillfällen, eller för dig som behöver löshår att göra flätor eller andra uppsättningar med. Äkta hår är ett bättre alternativ för den som vill ha ett löshår som har hög kvalitet och lång hållbarhet, men syntetiskt löshår är ett bra val om man vill ha ett löshår till en tillfällig hårförlängning. Vi har snabb leverans på syntetiskt löshår online!

 

Skötselråd för syntetiskt löshår: Syntetiskt löshår behöver mycket och noggrann omvårdnad. Hållbarheten varierar beroende på hur ofta man använder löshåret och hur ofta det tvättas. Ju färre gånger det tvättas, desto längre håller det. Använd metallborste för att borsta löshåret. Borsta i topparna och arbeta dig uppåt i sektioner för att reda ut eventuella tovor. Använd rekommenderade hårvårdsprodukter för syntet hår, undvik att gnugga.