Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Syntetisk Löshår av bra kvalité!

Vårt syntetiska löshår liknar äkta löshår men är något glansigare, mjukare och har en kortare hållbarhet. Syntetiskt löshår i många färger och stilar så du enkelt kan variera din look. Är du inte säker på vilken typ av löshår som passar just dig, eller är det första gången du använder löshår, kan syntetiskt löshår vara ett bra alternativ att börja med,  så tveka inte på att beställa ditt syntetiska löshår idag och pröva på den där looken som du kanske inte annars vågar!

Visa som Rutnät Listvy

22 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Chic Ponytail - 140g - Värmetålig
  As low as 399,00 kr
 2. Hair Topper Lockig - Värmetålig
  As low as 499,00 kr
 3. Gypsy Locs - Crochet Braiding Hair
  As low as 149,00 kr
 4. Doll Hair Ponytail Rak - 60cm
  As low as 499,00 kr
 5. Halo Vågig Hairband 40cm - 60cm
  As low as 399,00 kr
 6. Hollywood Vågig Clips Set - 230g
  As low as 599,00 kr
 7. Doll Hair Ponytail Vågig - 60cm - Värmetålig
  As low as 499,00 kr
 8. Sleek Vågig Hairband - 140g - Värmetålig
  As low as 449,00 kr
 9. Barbie Deluxe Ponytail - 140g
  As low as 449,00 kr
 10. Easy Braid Extensions - För fylliga flätor
  As low as 399,00 kr
 11. X-Pression Ultra Braid Fläthår
  As low as 139,00 kr
 12. Hair Topper Rak - Värmetålig
  As low as 499,00 kr
 13. Messy Bun Hair Scrunchie
  As low as 199,00 kr
 14. Clip-on Löslugg
  As low as 149,00 kr
 15. Hair Topper Vågig - Värmetålig
  As low as 249,00 kr
 16. Doll Hair Ponytail Deep Curly
  As low as 349,00 kr
 17. Goddess Locs - Crochet Braiding Hair
  As low as 149,00 kr
 18. Queen Locs - Crochet Braiding Hair
  As low as 149,00 kr
 19. Buttefly Locs - Crochet Braiding Hair
  As low as 149,00 kr
 20. CapHair Chic - Värmetålig
  As low as 549,00 kr
 21. Afro Curly Ponytail
  As low as 99,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

22 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Fairwithhair syntetiskt löshår - Prisvärt löshår online

Syntetiskt löshår är ett bra val om man vill ha en tillfällig hårförlängning utan att behöva färga eller klippa håret. Det finns flera olika varianter och färger av löshår för att uppnå stilen du är ute efter. Hållbarheten av det syntetiska löshåret varierar beroende på hur du sköter det, hur mycket du använder det och hur ofta du tvättar håret. Syntetiskt löshår är perfekt för dig som gillar att fläta in löshår, eller göra andra typer av uppsättningar.


Skötselråd för syntetiskt löshår:
Även om håret inte är äkta så behöver det noggrann omvårdnad för att ha en längre hållbarhet. Det är viktigt att inte tvätta håret för ofta, när du väl gör det gäller det att vara försiktig och använda de produkter som är anpassade för syntetiskt hår. När du borstar ditt hår, se till att använda en metallborste och börja i topparna och arbeta dig uppåt i sektioner för att reda ut eventuella tovor. Våra Syntetiskt löshår online är:

Syntetisk Ponytails:
En ponytail som du fäster runt ditt egna uppsatta hår för att få en snygg, stilren uppsättning. Det finns ponytails som är både raka och vågiga och du fäster enkelt fast håret  med kardborrebandet som redan är fäst på löshåret och en hårnål för att försäkra att hästsvansen sitter kvar.

Syntetisk Hairbands:
Hairband löshåret är ett enkelt alternativ för att få ditt drömsvall. Du sätter enkelt in och ur håret med hjälp av ett transparent band som du fäster runt ditt huvud. Sedan borstar du bara över ditt egna hår för att få det att smälta in och se äkta ut. Hairband kommer med löshår som är raka eller vågiga.

Syntetisk Clip-on sets:
Syntetiskt löshår med redan fastsatta clips som du kan använda direkt. Du fäster löshåret med hjälp av spännen som du knäpper fast i ditt egna hår. Clip-on sets kommer oftast med flera delar i olika storlekar så du kan fästa dom i nivåer för att få ett fint svall.

Goddess locs:
Syntetiskt löshår som har en lång hållbarhet och kliar eller släpper inte hår. Du kan fläta in goddess locs i ditt egna hår med hjälp av flera olika metoder.

Syntetisk Löslugg:
En lugg som du enkelt kan knäppa fast i ditt egna hår. Lösluggen kommer med två clips som öppnas och stängs precis som vanliga hårspännen.

Scrunchies:
En gummisnodd med löshår fäst runt sig så du snabbt och enkelt kan skapa en snygg uppsättning. Du sätter upp tofsen i håret som du själv önskar.

X-pression ultra braids:
Syntetiskt hår gjort på 100% kanekalon fiber. X-pression ultra braids är idealiskt för att skapa olika typer av flätor tex utbakade flätor, box braids och cornrows. Finns i flera olika färger så du kan få många häftiga varianter av flätor.