Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Tape Extensions

Tape Extensions Löshår

Fairwithhair Tape extensions är en av våra populäraste löshår inom hårförlängningar, eftersom vår Tape extensions har hög kvalité, lätta att applicera och passar alla hårtyper, tunt som fylligt hår. Tape Löshåret ger dig en hårförlängning eller förtjockning på ett enkelt och skonsamt sätt utan att det sliter inte på det egna håret.

Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Luxury Rak Tape Extensions 40cm-70cm
  As low as 699,00 kr
 2. Luxury Vågigt Tape Extensions 40cm-70cm
  As low as 699,00 kr
 3. Luxury Lockigt Tape Extensions 40cm-60cm
  As low as 699,00 kr
 4. Luxury Krulligt Tape Extensions 50cm-60cm
  As low as 799,00 kr
 5. Luxury Rak Invisible Tape Extensions
  As low as 990,00 kr
 6. Basic Rak Tejp Löshår
  As low as 449,00 kr
 7. Luxury Refill Tejp 4 cm - 12 Färdiga Tejp
  59,00 kr
 8. Professionell Tape & Keratin Remover
  349,00 kr
 9. Fair Remover - Tape & Keratin Remover
  99,00 kr
  Ej i lager
 10. C-22 Solvent Remover
 11. BASIC Refill Tejp 4 cm - 12 Bitar tejp
  30,00 kr
 12. Vågig Invisible Tape
  990,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Fairwithhair Luxury Tejp löshår - Brasilianskt löshår - 100% äkta löshår online - kvalitet :100% äkta Remy löshår 

Luxury löshåret består av 100 % äkta brasilianskt löshår av högsta kvalitet, vilket gör att det vid god skötsel kan återanvändas i upp till 1-2 år. Löshåret kan utan problem blekas, färgas och stylas med värmeverktyg, så att du enkelt kan få den stil du är ute efter.

Fairwithhairs 100% äkta Tejp löshår ger dig en lång och fyllig hårförlängning, på ett skonsamt sätt. Hårförlängningsmetoden passar alla, men framförallt dig med tunt hår. Tape-on löshåret går att återanvända i upp till 1-2 år, pågrund av hårets höga kvalitet. Det 100% äkta brasilianskt remy löshåret kan enkelt klippas, stylas och formas till den frisyr du önskar. 

Fairwithhairs Basic Tejp löshår

Fairwithhairs Basic Tejp löshår är gjorda av 100% äkta virgin hair löshår. Tejp löshåret är av medel kvalitet och håller i upp till 6 månader vid god skötsel. Det äkta löshåret kan färgas, blekas och stylas enligt önskemål. 

Fairwithhairs Luxury Tejp löshår

Luxury Tejp löshår består av 100% äkta löshår. Löshåret består av äkta brasiliansk löshår (virgin hair) och har endast starka och mjuka hårstrån. Tejp löshåret är ett lyxigt löshår av högsta kvalité och kan hålla i upp till 1-2 år vid god skösel. Tejp löshåret kan blekas och färgas för att anpassas till din egen hårfärg. Du kan även styla tejp löshåret med värmeverktyg för att få den look du är ute efter.

Skötselråd för Tejp löshår:

Ditt löshår behöver god skötsel för att det ska kunna hålla sig fint och starkt länge. Vi rekommenderar att du tvättar ditt hår 1-2 gånger i veckan, med våra rekommenderade hårvårdsprodukter. Undvik feta hårvårds och stylingsprodukter nära fästena på tejp löshåret. Var noga med att använda värmeskydd vid användning av värmeverktyg. Sov med en eller två lösa flätor under natten, så att håret inte tovar sig när du rör dig under natten. Se till att borsta igenom håret morgon och kväll. 

Hårvård för Fairwithhairs Tejp löshår: Vi rekommenderar att man endast använder KIS hårvårds serie på ditt löshår för att försäkra dig om att ditt löshår får rätt vård med ingridienser kompatibla med vårt löshår. Fairwithhair kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängning med Tejp Löshår: Tejp löshår ger dig en hårförlängning på ett smidigt, enkelt och skonsamt sätt. Löshåret fästs med små färdig tejpade bitar som ser precis ut som din hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig. Tejp löshåret sätts enkelt in i håret, och tas lika enkelt ut med remover anpassad för tejp förlängningar.