Tejp Extensions

Äkta Tejp Löshår från Fairwithhair

Fairwithhairs Tejp löshår ger dig långt och fylligt hår på ett enkelt och skonsamt sätt. På grund av den tunna fästytan på tejp fästena så smälter löshåret in i det egna håret på ett natuligt sätt, vilket gör att tejpmetoden även passar dig med tunna och fina hårstrån. Alla våra Tejp löshår består av 100% äkta löshår. Därför kan löshåret färgas, blekas och stylas med värmevärktyg utan problem.

 

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 artiklar

per sida
 1. Luxury Rak Tejp Löshår 40cm - 70cm 20g
  As low as 599,00 kr
  Quickview
 2. Luxury Vågig Tejp Löshår 40cm - 70cm
  As low as 599,00 kr
  Quickview
 3. Luxury Lockig Tejp Löshår 40-60cm 20g
  As low as 599,00 kr
  Quickview
 4. Luxury Krullig Tejp Löshår
  Rating:
  0%
  Quickview
  Slut i lager
 5. Basic Rak Tejp Löshår
  As low as 449,00 kr
  Quickview

Hollywood Clip-on Set - 230g

  Vi introducerar vårt Hollywood Clip-on Set, det perfekta löshåret att omedelbart förnya din look med!   Vårt clip on set är tillverkat av syntetiskt värmetåligt premiumhår som

Syntetisk Hair Topper - Värmetålig

Letar du efter ett sätt att få mer volym och längd till ditt natuliga hår eller täcka tunna hår? Då är vår syntetiska hair topper det du behöver! Vår värmetåliga syntethår i toppklass

Fairwithhair Luxury Tejp löshår - Brasilianskt löshår - 100% äkta löshår online - kvalitet :100% äkta Remy löshår 

Luxury löshåret består av 100 % äkta brasilianskt löshår av högsta kvalitet, vilket gör att det vid god skötsel kan återanvändas i upp till 1-2 år. Löshåret kan utan problem blekas, färgas och stylas med värmeverktyg, så att du enkelt kan få den stil du är ute efter.

Fairwithhairs 100% äkta Tejp löshår ger dig en lång och fyllig hårförlängning, på ett skonsamt sätt. Hårförlängningsmetoden passar alla, men framförallt dig med tunt hår. Tape-on löshåret går att återanvända i upp till 1-2 år, pågrund av hårets höga kvalitet. Det 100% äkta brasilianskt remy löshåret kan enkelt klippas, stylas och formas till den frisyr du önskar. 

Fairwithhairs Basic Tejp löshår

Fairwithhairs Basic Tejp löshår är gjorda av 100% äkta virgin hair löshår. Tejp löshåret är av medel kvalitet och håller i upp till 6 månader vid god skötsel. Det äkta löshåret kan färgas, blekas och stylas enligt önskemål. 

Fairwithhairs Luxury Tejp löshår

Luxury Tejp löshår består av 100% äkta löshår. Löshåret består av äkta brasiliansk löshår (virgin hair) och har endast starka och mjuka hårstrån. Tejp löshåret är ett lyxigt löshår av högsta kvalité och kan hålla i upp till 1-2 år vid god skösel. Tejp löshåret kan blekas och färgas för att anpassas till din egen hårfärg. Du kan även styla tejp löshåret med värmeverktyg för att få den look du är ute efter.

Skötselråd för Tejp löshår:

Ditt löshår behöver god skötsel för att det ska kunna hålla sig fint och starkt länge. Vi rekommenderar att du tvättar ditt hår 1-2 gånger i veckan, med våra rekommenderade hårvårdsprodukter. Undvik feta hårvårds och stylingsprodukter nära fästena på tejp löshåret. Var noga med att använda värmeskydd vid användning av värmeverktyg. Sov med en eller två lösa flätor under natten, så att håret inte tovar sig när du rör dig under natten. Se till att borsta igenom håret morgon och kväll. 

Hårvård för Fairwithhairs Tejp löshår: Vi rekommenderar att man endast använder KIS hårvårds serie på ditt löshår för att försäkra dig om att ditt löshår får rätt vård med ingridienser kompatibla med vårt löshår. Fairwithhair kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängning med Tejp Löshår: Tejp löshår ger dig en hårförlängning på ett smidigt, enkelt och skonsamt sätt. Löshåret fästs med små färdig tejpade bitar som ser precis ut som din hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig. Tejp löshåret sätts enkelt in i håret, och tas lika enkelt ut med remover anpassad för tejp förlängningar.