Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Balsam & Värmeskydd

Balsam och Leave- in

KIS Keratin Infusion System är en vårdande serie med hårvårdsprodukter. Alla KIS by Kappers produkter innehåller äkta keratin som består av små viktmolekyler som tränger sig in och bygger upp styrkan och spänsten inuti hårstrået. När ett hår är skadat eller slitet är molekylerna i håret negativt laddade. När KIS produkter möter dessa, blir molekylerna dubbelt positivt laddade och på det viset stannar produkten kvar i håret 2-4 gånger längre än många andra produkter. Det är bevisat att Kis gör håret glansigare, starkare och friskt igen. Unna ditt hår produker från KIS hårvårds serie!

KeraGlide Detangler balsam gör håret lättkammat och är perfekt för både kemiskt behandlade hår och självlockiga naturliga hår. Balsamet har ett surt p.h värde vilket innebär att KeraGlider Detangler stänger hårets fjällskikt så att det blir blankt och slätt, och skyddar mot yttre påverkan.

 

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Fair Värmeskydd
  Special Price 99,00 kr Regular Price 149,00 kr
 2. KeraGlide Balsam 300 ML
  219,00 kr
 3. KeraSheild Leave-In 150ml
  119,00 kr
 4. KIS Color Conditioner
  As low as 179,00 kr
 5. Kis Green Curl Conditioner
  299,00 kr
 6. Kis Green Repair Conditioner
  299,00 kr
 7. Magic Shield Värmeskydd Spray
  189,00 kr
  Ej i lager
 8. No-Yellow Conditioner 250 ML
  199,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Hårvård- Hårvård löshår - KIS - hårvård för 100% äkta löshår online

KIS Keratin Infusion System är en vårdande serie med hårvårdsprodukter. Alla KIS by Kappers produkter innehåller äkta KERATIN som består av små viktmolekyler som tränger sig in och bygger upp styrkan och spänsten inuti hårstrået. Vi rekommenderar alla kunder som köper Fairwithhairs löshår att köpa hårvårdsprodukter från Kis Keratin Infusion System hårvårdsserie. Detta eftersom att produkterna inte bara är bra för ditt egna hår, utan även är kompatibla med vårt löshår och ger löshåret de ingredienser, fukt och rengöring som det behöver.