20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

Hårträns

Äkta Hårträns Löshår från Fairwithhair

En av de mest populära hårförlängningsmetoderna är att förlänga håret med hårträns äkta hår. En äkta hårträns kan fästas i håret genom att man flätar det egna håret och syr fast hårtränsen, fäster hårtränsen med lim, clips eller microringar. Vi på Fairwithhair säljer äkta hårtränsar av hög kvalité, med endast 100% äkta hår. Den äkta hårtränsen smälter på ett naturligt sätt in i det egna håret och kan klippas, stylas och färgas precis som ditt naturliga hår.

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

12 artiklar

per sida
 1. Luxury Hårträns 100cm
  Rating:
  0%
  3 000,00 kr
  Quickview
 2. Luxury Vågig Double Drawn Hårträns
  As low as 2 799,00 kr
  Quickview
 3. Luxury Krullig Hårträns
  As low as 1 899,00 kr As low as 1 299,00 kr
  Quickview
 4. Basic Human Hair Rak Hårträns
  Rating:
  0%
  As low as 1 199,00 kr
  Quickview
 5. Basic Human Hair Vågig Hårträns
  Rating:
  0%
  As low as 1 199,00 kr
  Quickview
 6. Basic Human Hair Lockig Hårträns
  Rating:
  0%
  As low as 1 190,00 kr
  Quickview
 7. Basic Human Hair Krullig Hårträns
  Rating:
  0%
  As low as 1 190,00 kr
  Quickview
 8. Basic Hårträns Rak Löshår
  Rating:
  0%
  As low as 999,00 kr As low as 799,00 kr
  Quickview
 9. Luxury Rak Double Drawn Hårträns
  As low as 1 999,00 kr
  Quickview
 10. Luxury Rak Hårträns
  As low as 1 899,00 kr As low as 1 299,00 kr
  Quickview
 11. Luxury Vågig Hårträns
  As low as 1 899,00 kr As low as 1 199,00 kr
  Quickview
 12. Luxury Lockig Hårträns
  As low as 1 899,00 kr
  Quickview

Konsultation Hårförlängning

Alla som besöker oss för första gången bör börja med att boka in en gratis konsultation. Under konsultationen kan duställa alla frågor som du har angående färger, metoder av hårförlängnin

Peruk Konsultation kostnadsfri

Behöver du peruk? Då har du kommit rätt! Vi rekommenderar att du ska du välja en peruk av äkta hår! Att köpa en peruk av äkta hår är ett bättre än en syntetisk peruk, om du vill ha ett hå

 

Äkta Hårträns löshår från Fairwithhair- Virgin Human Hair löshår- 100% äkta Hårträns Löshår Online

Med Fairwithhairs 100% äkta hårträns löshår får du ett löshår som enkelt kan anpassas efter alla dina önskemål. Fairwithhairs hårträns består av 100% äkta löshår av hög kvalitet. På en hårträns är löshåret fastsytt på en lång remsa. Det gör att du kan klippa och anpassa ditt löshår som du vill. Du kan t.ex. sy fast löshåret, limma fast hårtränsen i ditt eget hår, eller skapa ditt eget clip-on. Vi har hårtränsar i olika texturer som rakt, vågigt, lockigt och krulligt. Vi har även hårtränsar i flera olika längder, färger och nyanser så att du kan hitta den hårträns som matchar just ditt hår. Få frisyren du alltid drömt om med hårtränsar av hög kvalité! Tar du väl hand om din hårträns så kan du kan använda den om och om igen. I vårt breda sortiment hittar du hårtränsar av brasilianskt löshår, hårtränsar av indiskt löshår, hårtränsar av asiatiskt löshår och hårtränsar av europeiskt löshår. 

Skötselråd för hårträns

Du tar hand om din hårträns precis så som du gör med andra löshår och hårförlängningar. Din hårträns behöver god skötsel för att hålla sig len och fräsch under en längre tid.

Vi rekommenderar att du tvättar håret en till två gånger i veckan. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med löshår och hårförlängningar. Vi rekommenderar att man använder ett återfuktande serum och arganolja för att hålla håret mjukt. Eftersom att hög värme sliter på håret så är viktigt att du alltid använder ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret. Använd också en anpassad borste för löshår för att du undvika onödiga tovor och slitage på ditt löshår.

Basic hårträns

Fairwithhairs Basic Virgin Human Hair hårträns innehåller 100% äkta löshår av god kvalitet. Virgin Human hair hårtränsen består av hårstrån från en andrahands sortering och är därav av medelkvalitet. En Basic hårträns är ett bra val för dig som vill ha ett äkta löshår som går att färga, bleka och styla, men till ett lägre pris. Denna hårträns är ett bra och prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår, som är 100% naturligt och med rätt skötsel kan hålla i upp till sex månader. 

Luxury Hårträns Löshår

Med Fairwithhairs brasilianska Luxury Hårträns uppfyller du drömmen om ett fylligt, glamoröst och lyxigt hår av högsta kvalité. Vårt Luxury hår är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Hårtränsen består av 100% äkta löshår med enbart hårstrån av absolut högsta kvalité. På grund av detta är vårt Luxury löshår det självklara valet för de med krav på hög kvalité. Luxury Hårträns är garanterat trasselfritt och går att färga, platta, locka och styla precis som du önskar. Löshåret kan återanvändas i upp till 1-2 år vid god skötsel.

Med Luxury Hårträns löshår får du ett extra fylligt resultat med maximal volym. Få din drömfrisyr utan att behöva tveka på kvalitén. Beställ din Brasilianska Luxury hårträns idag och upplev känslan av bra löshår du också!

Hårvård för Luxury hårträns löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängningsmetoden sy in löshår: Att sy in löshår är en populär hårförlängningsmetod och allt fler börjar nu upptäcka metoden. Metoden fungerar så att man gör flätor i rader i det egna håret. Man syr sedan fast löshåret i flätorna. Man kan därför placera raderna och löshåret där man vill. Hårförlängningsmetoden är en väldigt skonsam metod och passar alla olika hårtyper.