Hårträns Löshår

Äkta Hårträns Löshår från Fairwithhair

En av de mest populära hårförlängningmetoderna är att förlänga håret med hjälp av hårtränsar. En hårträns kan fästas i håret genom att man flätar det egna håret och syr fast hårtränsen, fäster hårtränsen med lim, clips eller microringar.

Fairwithhair säljer hårtränsar av hög kvalité, med endast äkta hår. Den äkta hårtränsen smälter på ett naturligt sätt in i det egna håret och kan klippas, stylas och färgas precis som ditt naturliga hår. Tar du väl hand om din hårträns så kan du kan använda den om och om igen. I vårt breda sortiment hittar du hårtränsar av brasilianskt löshår, hårtränsar av indiskt löshår, hårtränsar av asiatiskt löshår och hårtränsar av europeiskt löshår.

Vi har hårtränsar i olika texturer som rakt, vågigt, lockigt och krulligt. Vi har även hårtränsar i flera olika längder, färger och nyanser så att du kan hitta den hårträns som matchar just ditt hår. Få frisyren du alltid drömt om med hårtränsar av hög kvalité!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

10 artiklar

per sida
 1. Rating:
  0%
  Basic Human Hair Vågig Hårträns
  Så lågt som 899,00 kr
  Quickview
 2. Rating:
  0%
  Luxury Kinky krullig hårträns
  Så lågt som 1 599,00 kr
  Quickview
 3. Rating:
  100%
  Luxury Rak Double Drawn Hårträns
  Så lågt som 2 299,00 kr
  Quickview
 4. Rating:
  100%
  Luxury Vågig Double Drawn Hårträns
  Så lågt som 2 299,00 kr
  Quickview
 5. Rating:
  100%
  Luxury Krullig Hårträns Löshår
  Så lågt som 1 599,00 kr Så lågt som 1 299,00 kr
  Quickview
 6. Rating:
  0%
  Basic Human Hair Rak Hårträns
  Så lågt som 899,00 kr
  Quickview
 7. Rating:
  99%
  Luxury Rak Hårträns Löshår
  Så lågt som 1 599,00 kr Så lågt som 1 299,00 kr
  Quickview
 8. Rating:
  100%
  Luxury Lockig Hårträns Löshår
  Så lågt som 1 599,00 kr
  Quickview
 9. Rating:
  80%
  Basic Hårträns Rak Löshår
  Så lågt som 999,00 kr Så lågt som 799,00 kr
  Quickview
 10. Rating:
  100%
  Luxury Vågig Hårträns Löshår
  Så lågt som 1 599,00 kr Så lågt som 1 199,00 kr
  Quickview
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

10 artiklar

per sida

Äkta Hårträns löshår från Fairwithhair

Med Fairwithhairs 100% äkta hårträns löshår får du ett löshår som enkelt kan anpassas efter alla dina önskemål. Fairwithhairs hårträns består av 100% äkta löshår av hög kvalitet. På en hårträns är löshåret fastsytt på en lång remsa. Det gör att du kan klippa och anpassa ditt löshår som du vill. Du kan t.ex. sy fast löshåret, limma fast hårtränsen i ditt eget hår, eller skapa ditt eget clip-on set. 

Skötselråd för hårträns

Du tar hand om din hårträns precis så som du gör med andra löshår och hårförlängningar. Ditt löshår behöver god skötsel för att hålla sig lent och fräscht under en längre tid.

Vi rekommenderar att du tvättar håret en till två gånger i veckan. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med löshår och hårförlängningar. Vi rekommenderar att man använder ett återfuktande serum och arganolja för att hålla håret mjukt. Eftersom att hög värme sliter på håret så är viktigt att du alltid använder ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret. Använd också en anpassad borste för löshår för att du undvika onödiga tovor och slitage på ditt löshår.


Basic hårträns

Fairwithhairs Basic Virgin Human Hair hårträns innehåller 100% äkta löshår av god kvalitet. Virgin Human hair löshåret består av hårstrån från en andrahands sortering och är därav av medelkvalitet. Basic löshåret är ett bra val för dig som vill ha ett äkta löshår som går att färga, bleka och styla, men till ett lägre pris. Detta löshår är ett bra och prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår, som är 100% naturligt och med rätt skötsel kan hålla i upp till sex månader. 

 

Fairwithhair Basic Löshår - Virgin Human Hair löshår -100% äkta Hårträns Löshår Online

Fairwithhairs Virgin Human Hair löshår består av 100% äkta löshår. Det äkta virgin human hair löshåret kan användas i mellan en till sex månader vid rätt skötsel. Med Fairwithhairs 100% äkta hårträns löshår får du ett löshår som enkelt kan anpassas efter alla dina önskemål. Fairwithhairs Basic virgin human hair hårträns består av 100% äkta löshår. Human hair löshåret består av hårstrån från en andrahands sortering. Kvalitén är därför helt okej, så pass bra att det kan färgas och blekas utan problem. En hårträns innebär att löshåret är fastsytt på en lång remsa. Det gör att du kan klippa och anpassa ditt löshår som du vill. Hårträns löshåret kan fästas genom att t.ex. sy fast löshåret, limma fast hårtränsen i ditt eget hår, eller skapa ditt eget clip on-set. Det äkta löshåret smälter naturligt in med det egna håret och eftersom löshåret är 100 % äkta så kan det stylas och färgas precis som ditt naturliga hår. Tar du väl hand om din Indiska hårträns så kan du återanvända den flera gånger. Beställ din äkta Virgin human hair hårträns löshår idag, vi har snabba leveranser på hårträns online!

 

Luxury Hårträns Löshår

Med Fairwithhairs brasilianska Luxury Hårträns uppfyller du drömmen om ett fylligt, glamoröst och lyxigt hår av högsta kvalité. Vårt Luxury hår är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Hårtränsen består av 100% äkta löshår med enbart hårstrån av absolut högsta kvalité. På grund av detta är vårt Luxury löshår det självklara valet för de med krav på hög kvalité. Löshåret är garanterat trasselfritt och går att färga, platta, locka och styla precis som du önskar. Löshåret kan återanvändas i upp till 1-2 år vid god skötsel.

 

Med Luxury Hårträns löshår får du ett extra fylligt resultat med maximal volym. Få din drömfrisyr utan att behöva tveka på kvalitén. Beställ din Brasilianska Luxury hårträns idag och upplev känslan av bra löshår du också!

 Fairwithhair Luxury Löshår - Brasilianskt löshår - Hårträns Löshår Online

Här hittar du alla våra Luxury Hårträns, Brasilianska hårträns, löshår. Äkta Brasiliansk löshår på hårträns är ett lyxigt löshår med tunna, mjuka, fina och glänsande hårstrån. Vårt Brasilianska löshår är 100 % äkta Virgin Remy löshår. Luxury Löshår, Brasilianskt löshår, är det ett av de bästa löshåren på löshårsmarknaden. Brasilianskt löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt.

Hållbarheten på håret är upp till 1-2 år, om det tas hand om väl. Brasilianskt löshår går att färga, platta, locka och styla enligt önskemål. Därför är Brasilianskt löshår ett av det populäraste löshårsalternativen för de med krav på hög kvalité. Få din drömfrisyr utan att tumma på kvalitén.

Beställ ditt Brasilianska Luxury hårträns löshår idag och upplev känslan och skillnaden med löshår av högsta kvalitet du också!

Hårvård för Luxury hårträns löshår: Använd endast rekommenderad hårvård på ditt löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning.

Hårförlängningsmetoden sy in löshår:

Att sy in löshår är en populär hårförlängningsmetod och allt fler börjar nu upptäcka  metoden. Metoden fungerar så att man gör flätor i rader i det egna håret. Man syr sedan fast löshåret i flätorna. Man kan därför placera raderna och löshåret där man vill. Hårförlängningsmetoden är en väldigt skonsam metod och passar alla olika hårtyper.