En värmetålig syntetisk peruk är ett prisvärt alternativ till våra peruk av äkta hår. Perukerna är naturtrogna, luftiga och sköna. Ett ett alternativ för dig som vill variera din look till ett lägre pris.

Våra värmetåliga syntetiska peruker liknar äkta löshår men är ofta något glansigare. Fairwithhair värmetåliga peruker är gjorda av syntetiskt löshår av bra kvalitet. Det finns olika typer av syntetiska fibrer där kanekalon är en av de vanligaste. Syntethår finns i många olika färger och nyanser men går dessvärre inte att färga då de konst tillverkade hårstråna inte tar till sig av färgen. Hållbarheten är upp till 2-4 månader beroende på skötsel. De flesta peruker är värmetåliga och du kan styla dem som du vill för att få ett mer naturtroget utseende!

 

Peruk Konsultation

Här kan du läsa mer om hur man går tillväga för att få rådgivning, en konsultation hos oss är kostnadsfri..

Syntetiska Peruker

Våra värmetåliga syntetiska peruker liknar äkta men är glansigare, hållbarheten är 2-4 månader....

Vanliga frågor och svar om syntetiska peruker!

VAD KOSTAR EN SYNTETISK PERUK

En peruk kostar 199kr - 1399kr beroende på modell

HUR LÄNGE HÅLLER EN SYNTETISK PERUK?

En peruk i syntetfiber håller med rätt skötsel cirka 1 till fyra månader, ibland längre. Livslängden påverkas av hur mycket du använder peruken, exponerar den för värme mm

KAN MAN SOVA MED PERUK?

Nej, vi rekommenderar inte att man kan inte sova med peruk, friktionen som uppstår under natten då du rör dig kan ge upphov till fällning och trassel. , d.v.s. hår lossnar från peruken och det blir svårt att reda ut tovorna.

KLIAR DET ATT HA PÅ SIG EN PERUK?

Vid håravfall blir huden känsligare än tidigare. Upplever du att peruken kliar och att det känns obekvämt? Vi har hjälpmedel för att motverka eventuellt obehag för att förbättra komforten..

KAN MAN TVÄTTA EN PERUKMED SYNTETISK LÖSHÅR?

Precis som du tvättar ditt eget hår behöver också din peruk tvättas och skötas om. Hur peruken behöver tvättas beror på hur ofta du använder den, hur mycket du stylar och hur mycket du svettas. Här finns produkter för just Syntetiska peruker

HUR FÅR MAN PÅ SIG PERUKEN ORDENTLIGT?

Det finns många sätt att fästa peruken på så att det siter fast ordentligt. Man limma, tejpa eller clips, för att du ska kunna känna dig säker. En del av perukerna hos oss har dessutom en stark anti-glid-kant som gör att peruken suger sig fast.

HUR KÄNNS DET ATT HA PERUK?

Användning av peruk brukar normalt inte skada håret eller hämma hårväxten. Det är möjligt att det känns lite obehagligt om man är öm i hårbotten när håret växer ut. Det kan också vara lite fler utmaningar förenat med att få peruken att sitta om du har förhållandevis mycket hår.

VAD ÄR EN SYNTETISK PERUK?

En syntetisk peruk är tillverkad av syntetiska fibrer, ett bra alternativ för dig som vill ha en naturtrogen och prisvärd peruk. Syntetiska peruker går inte att färga, men vi har ett stort utbud med många färger och stilar.

KAN MAN FÄRGA EN SYNTETISK PERUK?

Peruker i syntetfiber kan inte färgas, bara peruker av äkta hår kan färgas.

Kommentar(er)