Syntetiska peruker

En syntetisk peruk är ett billigare alternativ till en peruk av äkta hår. En billig syntetisk peruk är ett passande alternativ för dig som gillar att kunna variera din look och vill ha en bra och prisvärd peruk till ett lägre pris. Peruk passar de flesta som vill ha en prisvärd och naturtrogen peruk, den passar dig som vill testa en peruk för första gången eller testa en ny hårfärg och frisyr.

Våra syntetiska peruker liknar äkta löshår men är ofta något glansigare. Fairwithhairs syntetiska peruker är gjorda av syntetiskt löshår av god kvalitet. Det finns olika typer av syntetiska fibrer där kanekalon är en av de vanligaste. Syntethår finns i många olika färger och nyanser men går dessvärre inte att färga då de konst tillverkade hårstråna inte tar till sig av färgen.

 

Vad kostar en syntetisk peruk? - En syntetisk peruk kostar ca 300kr -1500kr.

Kan man sova med en syntetisk peruk? - Vi rekommenderar inte att sova med en syntetisk peruk eftersom det kommer åstadkomma mycket slitage.

Kan man färga en syntetisk peruk? - Peruker i syntetfiber kan inte färgas, bara peruker av äkta hår kan färgas.

Kan man locka en syntetisk peruk? - Det går att locka en syntetisk peruken med maximal värme på 120 grader, om peruken är värmetålig.

Kan man tvätta syntetiskt löshår? - Precis som du tvättar ditt eget hår behöver också din peruk tvättas och skötas om. Hur peruken behöver tvättas beror på hur ofta du använder den, hur mycket du stylar och hur mycket du svettas.

Kan man färga syntetiskt hår? - Löshår med syntetiska fibrer går tyvärr inte att färga då färgen inte fastnar i håret.

Hur länge sitter en peruk? - En standard peruk i syntetfiber håller vid normalt användande och med rätt skötsel cirka fyra - sex månader, ibland längre. Livslängden påverkas bland annat av hur mycket du tar hand om den, exponerar din peruk för värme och hur mycket du svettas.

Hur länge håller en peruk av syntetiskt hår? - En peruk i syntetfiber håller med rätt skötsel cirka två till fyra månader, ibland längre. Livslängden påverkas av hur mycket du använder peruken, exponerar den för värme mm.

Kan man sova med peruk? - Nej, vi rekommenderar inte att man kan inte sova med peruk, friktionen som uppstår under natten då du rör dig kan ge upphov till fällning och trassel. , d.v.s. hår lossnar från peruken och det blir svårt att reda ut tovorna.Beställ din syntetiska peruk online, vi har snabb leverans eftersom peruken skickas från Sverige.