Syntetiska peruker

En syntetisk peruk är ett billigare alternativ till en peruk av äkta hår. En billig syntetisk peruk är ett passande alternativ för dig som vill variera din look till ett lägre pris. Perukna är naturtrogna, den passar dig som vill testa peruk för första gången eller testa en ny hårfärg och frisyr.

Våra syntetiska peruker liknar äkta löshår men är ofta något glansigare. Fairwithhairs syntetiska peruker är gjorda av syntetiskt löshår av god kvalitet. Det finns olika typer av syntetiska fibrer där kanekalon är en av de vanligaste. Syntethår finns i många olika färger och nyanser men går dessvärre inte att färga då de konst tillverkade hårstråna inte tar till sig av färgen.

Våra syntetiska peruker liknar äkta löshår men är ofta något glansigare och dom har en hållbarhet upp till 2-4 månader beroende på skötsel. Dom flesta peruker är värmetåliga och du kan styla dom som du vill för att få ett mer naturtroget utseende!

 

Våra syntetiska perukmodeller!

Vi erbjuder peruker i ett brett sortiment av olika utformningar invändigt. För oss är det viktigt att kunna ge valmöjlighet eftersom våra kunders önskemål, huvudform och storlek skiljer sig från person till person. Därför passar vissa modeller vissa personer och andra inte. Att bära peruk är inte konstigt, i början kan det kännas lite ovant. Men med tiden så väljer man sig.

Front Lace Peruk

Front Lace Peruk

  • Hållbarhet: 
  • Prisklass: 1990 - 12990 kr
  • Skötsel: Lätta att ta hand om

En Front lace peruk är utformad med en perukhätta som är maskinsydd baktill i en luftig och ihålig utformning och har ett lace nät gram till, som sträcker sig runt, från ena örat till det andra. Lace delen på peruken ger dig ett mer naturligt utseende och skön passform.

 

I nacken på Front lace peruker finns spännen fastsydda som gör det möjligt för dig att själv reglera storleken på din peruk. Front lace peruken är också utformad med små kammar på sidorna som hjälper dig med fastsättningen av din peruk.

 

T- Lace Peruk

T- Lace Peruk

  • Hållbarhet: 
  • Prisklass: 
  • Skötsel: Lätta att ta hand om

En T-Lace Peruk är utformad med en skön perukhätta som i baktill har reglerbara spännen så du enkelt kan justera din peruk. Framtill har peruken ett lace nät som sträcker sig från öra till öra. Lace nätet går även in mot mitten av peruken vilket gör att utformningen av nätet ser ut som ett T.

 

Lace gör att din hårbotten och ditt hårfäste ser mer naturligt ut och ger känslan av att håret växer från din egen hårbotten. T-lace perukhättan har även kammar på sidan om spetsen och en i nacken för bättre fastsättning av din peruk.

 

Standard Modell Peruk

Standard Modell Peruk

  • Hållbarhet: 
  • Prisklass: 6490 kr
  • Skötsel: Lätta att ta hand om

En standard modell peruk är utformad med en klassisk perukkupa med en liten lace på hjässan för ett naturligt utseende. Den öppna tränsdelen ger bra ventilation vilket ger svalka och komfort hela dagen.

Perukkupan gör peruken enkel och ready to wear. Eftersom den inte har lace så är den jätteenkel att ta hand om.

 

Vanliga frågor om peruker!

 

Vad kostar en syntetisk peruk? - En syntetisk peruk kostar ca 199kr -1500kr.

Kan man sova med en syntetisk peruk? - Vi rekommenderar inte att sova med en syntetisk peruk eftersom det kommer åstadkomma mycket slitage.

Kan man färga en syntetisk peruk? - Peruker i syntetfiber kan inte färgas, bara peruker av äkta hår kan färgas.

Kan man locka en syntetisk peruk? - Det går att locka en syntetisk peruken med maximal värme på 120 grader, om peruken är värmetålig.

Kan man tvätta syntetiskt löshår? - Precis som du tvättar ditt eget hår behöver också din peruk tvättas och skötas om. Hur peruken behöver tvättas beror på hur ofta du använder den, hur mycket du stylar och hur mycket du svettas.

Kan man färga syntetiskt hår? - Löshår med syntetiska fibrer går tyvärr inte att färga då färgen inte fastnar i håret.

Hur länge sitter en peruk? - En standard peruk i syntetfiber håller vid normalt användande och med rätt skötsel cirka fyra - sex månader, ibland längre. Livslängden påverkas bland annat av hur mycket du tar hand om den, exponerar din peruk för värme och hur mycket du svettas.

 

Hur länge håller en peruk av syntetiskt hår? - En peruk i syntetfiber håller med rätt skötsel cirka två till fyra månader, ibland längre. Livslängden påverkas av hur mycket du använder peruken, exponerar den för värme mm.

 

Kan man sova med peruk? - Nej, vi rekommenderar inte att man kan inte sova med peruk, friktionen som uppstår under natten då du rör dig kan ge upphov till fällning och trassel. , d.v.s. hår lossnar från peruken och det blir svårt att reda ut tovorna.


Kliar det att bära peruk? - Vid håravfall blir huden känsligare än tidigare. Upplever du att peruken kliar och att det känns obekvämt? Vi har hjälpmedel för att motverka eventuellt obehag för att förbättra komforten.

 

Vilken peruk är bäst? - Syntetiska peruker är ett bra val för de som inte vill betala för mycket. Men när du bestämmer dig för att köpa en peruk av syntetiskt hår, bör du i första hand vara uppmärksam på kvaliteten på det syntetiska håret som används.

 

Hur länge kan man ha en peruk? - En syntetisk peruk håller vid normalt användande och med rätt skötsel upp till - sex månader.

 


Beställ din syntetiska peruk online, vi har snabb leverans eftersom peruken skickas från Sverige.