Det är viktigt att skydda håret medans du sover. Fairwithhair har den perfekta lösningen för dig - En nattmössa!

Vår nattmössa skyddar ditt hår från slitage och torrhet. Inte nog med det, de hjälper också till att bevara din frisyr. Så du kan vakna med e

 

tt fint hår med lite ansträngning. Nattmössorna är gjorda av luftiga material som som Mulberry-silke och satinsilke. De ger en åtsittande passform för att säkerställa optimal komfort. Vilket ger dig skydd för ditt hår när du sover. Fairwithhairs nattmössor gör det enkelt och snyggt att skydda ditt hår när du sover. Köp din Fair With Hair Silk Bonnet idag!

 

" Fairwithhair nattmössa håller ditt hår säkert och friskt medan du sover. De är skonsam mot ditt hår och hjälper till att minska frizz och torrhet"

 

Vanliga Nattmössa

Vilka är fördelarna med att bära en nattmössa?

Att bära en nattmössa erbjuder flera fördelar. De hjälper till att hålla fukt i håret vilket gör att det inte torkar ut eller blir sprött och frissigt.

Vad är en nattmössa?

En nattmössa är en håraccessoar, att bäras på natten för att skydda ditt hår från skador orsakade av friktion. Det hjälper till att hålla fuktigt.

Hur länge håller min nattmössa?

Våra nattmössor kan hålla i upp till 2-3 år beroende på kvaliteten och hur du underhåller den.

Vad är skillnaden mellan en siden nattmössa och en satin nattmössa?

Skillnaden mellan en siden nattmössa och en satin nattmössa är stor. Siden sovmössa är gjorda av naturliga fibrer som mullbärssiden och tussah. Det gör dem mjuka och lena. Ett lyxalternativ. Satin nattmössa är gjorda av syntetiska fibrer, polyester eller nylon. Vilket gör dem lena men inte mjuka som siden. Ett billigare alternativ till siden nattmössa

Kan jag duscha med en nattmössa?

Nej, vi rekommenderar inte att duscha med en nattmössa. Vattnet kan slita på fibrerna i sovmössan vilket gör att den kan slitas fortare och missfärgas. Av denna anledning är det säkrast att investera i en duschmössa som man kan ha på när du badar eller duschar.

Vilken är den bästa nattmössan?

Mulberry siden är den bästa nattmössan på marknaden.