Svart Satin sovmössa

Skyddande Satin nattmössa

Satin nattmössa #Svart

Satin nattmössa #Svart

Satin nattmössa - Reglerbar

Satin nattmössa - Reglerbar 4 4.8 5 1

Satin nattmössa skyddar håret medans du sover, genom att minska friktion mot kudden eller annan typ av påverkan som sliter på ditt hår. Just denna Satin nattmössa går att vända ut och in, och ger dig två färger i en och samma nattmössa. Den har också ett resårband som är lättåtkomligt så du själv kan reglera storleken på din nattmössa.

As low as 249,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
02satin

Skyddande satin nattmössa är gjord i satin och kommer i två färger. Den går att vända ut och in för att variera utseendet på din sovmössa. Den har en skön passform med ett insytt resårband som gör att den passar dom allra flesta. Med det reglerbara fästet i bak på mössan kan du själv reglera storleken. En skyddande satin nattmössa skyddar och håller ordning på håret medans du sover och du slipper onödigt slitage på ditt hår.

 

 

Material: Satin, påminner om siden eller silke. Satin är 100% polyester maskintvätt
Storlek: One size - reglerbar - passar alla
Färg: Svart, röd, khaki ( Alla nattmössor har två färger)


Fördelar med Satin nattmössa:
Nattmössan ger dig skydd mot slitage och annan skada mot ditt hår medans du sover. Den har mjuka resårband vilket gör att den passar nästan alla. Dessutom har du möjlighet att själv reglera storleken på din nattmössa då den har ett öppet hål där du kommer åt resårbandet. Satin nattmössa har två färger, så du har möjlighet att vända den ut och in för att variera ditt utseende på nattmössan.


OBS! Produkten kan släppa av sig färg om den är blöt.Vi rekommenderar att man tvättar nattmössan innan användning.Beställ din reglerbara satin nattmössa idag, vi har snabb leverans på alla sovmössor!

Mer information
Längd Onesize
Struktur Standard
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti 14 dagars ångerrätt