Rakt, vågigt, lockigt eller krulligt? Luxury löshår eller Basic löshår? Det finns många olika löshår, rena djungeln. Det är svårt att veta vilken kvalité en leverantörer erbjuder. Här hoppas vi kunna ge dig förtydling om vårt löshår, så du kan hitta det som passar just dig!

 

Vilket löshår du ska välja beror på;

 • Hur länge vill du använda löshåret?
 • Vilken struktur är ditt hår, lockigt, rakt, vågigt?
 • Byter du ofta hårfärg? Hur tåligt bör löshåret vara?
 • Hur mycket vill betala för ditt nya löshår?

 

Om du vill ha en engångs hårförlängning (dvs att du ska använda löshår i max 3 månader) då kan du köpa billigare hår av en lägre kvalité. Om du vill använda samma löshår flera gånger kan du välja bland de dyrare håren som är återanvändbara (håret bevarar sin kvalité i mer än ett halvår). Den andra varianten är alltså dyrare vid inköp, men kommer att löna sig i längden, då du slipper att köpa nytt hår varje gång du sätter om håret.

Bra att tänka på är att även ditt egna hår mår bättre om du investerar i ett löshår av högre kvalité då de dyrare håren inte trasslar och då undviks att det trasslar in sig med ditt egna.

Alla våra löshår i denna lista går att färga, slinga, bleka och styla men alla kemiska behandlingar sliter på hår och kortar därmed ned hållbarheten på det nya löshåret. Även om alla håren går att färga, bleka m.m. så tål de olika typerna olika mycket vad gäller detta. Sköt om ditt hår och använd värmeskydd.

 

Skillnaden på Remy Löshår och icke remy Löshår.

Remy hår, vilket betyder att alla hårstrån ligger åt samma håll och trasslar inte som icke Remy hår gör. Varje hår innehåller tusentals individuella hårstrån varav varje hårstrå innehåller tiotusentals fjällskikt, för att ett hår inte ska trassla så ska håren ligga åt samma håll.

Löshår av icke Remy hår är ett 2:a sorterings-hår som samlats ihop från golv m.m. vilket gör att håret ligger huller om buller och inte ger ett lika fint och naturligt resultat som äkta Remy hårförlängningar.

Äkta Remy hår klippts av och fästs ihop i en tofs på en gång för att löshåret ska forma sig naturligt, hålla sig fint och ge bästa resultat.

Våra löshårstyper:

Luxury löshår

Basic Human hair

 • Hållbarhet: 0-4 månader
 • Prisklass: 299kr - 1499kr
 • Basic Löshår finns som: Hårträns, Peruker, Hårträns, Nail hair, Clip on set

Basic löshår är ett 100% äkta löshår av god kvalité. Ett bra prisvärt alternativ till våra lyxigare löshår, som ofärgat och med rätt skötsel kan hålla upp till 4 månader.

Fairwithhair Original löshår även kallat Basic Human hair är vårt näst bäst säljande löshår. Förutom att de har lite tunnare strån, så ger de extra stadga och fyllighet till ditt övriga hår. Basic Hair härstammat framförallt från Kina eller närliggande länder i Asien. Håret kan enkelt plattas, lockas eller stylas fritt efter tvätt, och hållbarheten kan vara 0-4 månader beroende på hur ofta det används.

Löshåret passar dig som vill ha ett lägre pris på löshår men ändå ett äkta hår. Här är vårt sortiment av Basic Löshår online

Basic löshår

Luxury Löshår

 • Hållbarhet:9-24 månader
 • Prisklass: 1199kr -
 • Basic Löshår finns som:Hårträns, Nailhair, Clip on set, Tejp extensions, Peruker

Äkta Luxury löshår även kallat Rrasilianskt löshår är ett lyxlöshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån. Vårt Luxury löshår är 100% äkta virgin emy löshår. Luxury löshår är ett av de bästa håren som finns. Därför är Luxury löshår ett av de populäraste löshårs alternativ för de med krav på hög kvalité. Löshåret går att färga, platta, locka och styla precis som man vill.

Luxury löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt. Hållbarheten på håret i originalskick och god skötsel är upp till 2 år.. Hållbarheten på håret i originalskick och god skötsel är upp till 2 år.. Vi har garanti på Luxury löshår vid köp och användning av rekommenderad hårvård.

Syntetisk löshår

Syntetiskt löshår

 • Hållbarhet:0-6 månader
 • Prisklass: 149kr - 2199kr
 • Basic Löshår finns som: Peruker, hårdelar

Syntetiskt hår är gjord på syntetiska fibrer och är ett bra alternativ för dig som vill ha ett prisvärt alternativ till våra äkta hår. Syntetiskt hår går inte att färga, men vi har
ett utbud med flera olika färger och stilar för att lätt kunna hitta en peruk som passar just dig. En del av våra produkter tål värme och går därmed att styla på låg värme, därför är det viktigt att noggrant vad som gäller för varje produkt.

 

 

Dessa texturer erbjuder vi!

fairwithhair texturer

 

Vanliga frågor om vårt Löshår

Kan man betala med faktura eller delbetala?

Ja, man kan handla med Klarna (faktura / delbetalning)

Vilka extensions sliter minst?

Sy in löshår och Trnz sliter mint på det egna håret

Vad är skillnaden mellan Basic och Luxury?

Basic är vårt mellankvalitets hår, för dig om kanske bara vill testa på att ha löshår för första gången eller som du vill ha ett prisvärt hår. Luxury är vårt bästa löshår, löshår av högsta kvalitet. Vi garanterar att det är 100% äkta hår, lika äkta hon ditt egna hår.

Hur länge håller Luxury löshår?

Luxury löshår är 100% äkta remy löshår. Hur länge håret håller och hur många gånger man kan återanvända det beror väldigt mycket på hur man sköter det. Om man tar hand om löshåret väl, använder rätt produkter samt kommer på återinsättningar i tid, så kan man återanvända håret upp till ett år. 

Vilka extensions sliter minst?

Sy in löshår och Trnz sliter mint på det egna håret

Hur länge håller Luxury löshår?

Luxury löshår är 100% äkta remy löshår. Hur länge håret håller och hur många gånger man kan återanvända det beror väldigt mycket på hur man sköter det. Om man tar hand om löshåret väl, använder rätt produkter samt kommer på återinsättningar i tid, så kan man återanvända håret upp till ett år. 

Vilket är det bästa löshåret?

Vi rekommenderar Luxury Löshår. Eftersom vi garanterar att det är 100% äkta hår och då går det håret att återanvända många gånger. Dessutom har vi garantier på hårets kvalité om man använder rekommenderade produkter, alltså KIS produkter när det kommer till Luxury Löshår. Varför just våra rekommenderade produkter beror på att dessa är återfuktande för löshåret och bevarar hårets kvalité på bästa möjliga sätt. Samt att dessa passar även ditt egna hår! Det finns två olika serier man kan välja mellan beroende på vilket hår man har. 

Jag har rakt hår, kan jag förlänga med vågigt/lockigt (och tvärtom)?

Vi rekommenderar att man sätter in hår i samma textur som man själv har.

Vilken färg ska jag ha?

Man bör välja en grundfärg som liknar den färg man själv har, det går även jätte bra att blanda in andra färger om amn vill ha skiftningar i håret.

Jag är tunnhårig, kommer jag tappa mer hår om jag gör hårförlängning?

Om man sköter sin hårförlängning och följer skötselråden noga, så tappar man inte mer hår. Många hånger så växer håret bättre när man har hårförlängning.

Vad är skillnaden mellan Basic och Luxury?

Basic är vårt mellankvalitets hår, för dig om kanske bara vill testa på att ha löshår för första gången eller som du vill ha ett prisvärt hår. Luxury är vårt bästa löshår, löshår av högsta kvalitet. Vi garanterar att det är 100% äkta hår, lika äkta hon ditt egna hår.

Kan man ha löshår om man hår lockigt hår?

Ja, vi remmedererar att man ska välja det löshår som liknar det egna håret mest. Har man lockigt hår, bör man sätta in lockigt löshår för bäst resultat.

Kan man köpa löshår av er?

Förutom salong så har vi en hårbutik, du kan köpa löshår från vår hårbutik

Vilken hårförlängning är bäst?

Vilken hårförlängning som är bäst beror på många faktorer, hur mycket hår man vill ha, hur långt det egna håret är, vilken textur man har på håret och hårfärg.

Hur länge kan man ha hårförlängning?

Hur länge din hårförlängning håller beror också på vilken typ av metod du valt. Hårförlängningar håller allt från 7 veckor till 3 månader beroende på metod..

Hur ofta ska man byta löshår?

Väljer man Basic kvalité på löshår, byter man värje gång man gör om sitt hår. Men väljer man vårt Luxury löshår, så kan man återanvända håret många gånger.

Hur ofta ska man tvätta löshår?

Precis som eget hår, rekommenderar vi att man tvättar håret 1-2 gånger per vecka.

Vilka extensions sliter minst?

Sy in löshår och Trnz sliter mint på det egna håret