Konsultation Hårförlängning

Alla som besöker oss för första gången bör börja med att boka in en gratis konsultation. Under konsultationen kan duställa alla frågor som du har angående färger, metoder av hårförlängningar, kvalité på löshåret och mycket annat. 

 

Om du ska utgöra en hårförlängning hos oss, och inte har varit på konusltation innan ditt besök kan vi inte garantera att vi har löshår i rätt färg och längd hemma. Man kan boka en konsultation över telefon om man bor långt bort från Stockholm. Det går givetvist bra att även bara köpa löshår från oss och ta med till sin ordenarie frisör. 

 

Ring: 0764159000   Adress: Fairwithhair, Nirrtullsgatan 26, Odenplan

 

Konsultationen är kostnadsfri och den är för din skull, för att du ska garanterat hitta det du letar efter i hårförlängning samt färg!

 

Konsultationen gäller endast för välj och frågor kring hårförlängningar samt färger, vilket innebär att om man intresserad av exempelvis peruker, så får man boka en annan typ av konsultation. 

 

Vilken hårförlängning är bäst? -Vilken hårförlängning som är bäst beror på många faktorer, hur mycket hår man vill ha, hur långt det egna håret är, vilken textur man har på håret och hårfärg.

 

Kan man köpa löshår av er? - Förutom salong så har vi en hårbutik, du kan köpa löshår från vår hårbutik

 

Kan man ha löshår om man hår lockigt hår? - Ja, vi kommedererar att man ska välja det löshår som liknar det egna håret mest. Har man lockigt hår, bör man sätta in lockigt löshår för bäst resultat.

 

Vad är skillnaden mellan Basic och Luxury? - Basic är vårt mellankvalitets hår, för dig om kanske bara vill testa på att ha löshår för första gången eller som du vill ha ett prisvärt hår. Luxury är vårt bästa löshår, löshår av högsta kvalitet. Vi garanterar att det är 100% äkta hår, lika äkta hon ditt egna hår.

 

Jag är tunnhårig, kommer jag tappa mer hår om jag gör hårförlängning? - Om man sköter sin hårförlängning och följer skötselråden noga, så tappar man inte mer hår. Många hånger så växer håret bättre när man har hårförlängning.

 

Vilken färg ska jag ha? - Man bör välja en grundfärg som liknar den färg man själv har, det går även jätte bra att blanda in andra färger om amn vill ha skiftningar i håret.

 

Jag har rakt hår, kan jag förslänga med vågigt/lockigt (och tvärtom)? - Vi rekommenderar att man sätter in hår i samma textur som man själv har.

 

Kan man betala med faktura eller delbetaning? - Ja, man kan handla med Klarna (faktura / delbetalning)