Lace frontal Hårguide

 

En Lace Frontal är en 100% handknuten lace hårdel som kan används för att tillverka peruk eller försluta en hårförlängning runt ansiktet (vid pannan och runt öronen). Fairwithhairs Lace Frontals skapar ett hårfäste och hårbotten som ser naturlig ut. En Frontal ger en illusion om att håret kommer direkt från din hårbotten. En hårdel är ett bra verktyg för att täcka över det egna håret om man tex vill byta hårfärg, ha en protective hairstyle, dölja kala fläckar eller tunt hårfäste.

 

 

Kvalité: Allt hår som används på Fairwithhair Lace Frontals är obehandlat löshår (virgin hair), som är 100% äkta remy löshår. Ett äkta obehandlat hår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt, du kan bleka och färga din Lace Frontal till den färg du önskar. Löshåret kan även plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Tänk också på att alla typer av behandlingar sliter på löshår, ju mindre du behandlar det desto längre håller det sig i gott skick.

 

Textur: Vi säljer oftast texturerna rak, vågig, lockig och krullig. En rak är rak förutom när den lockas eller stylas till en annan form. En vågig, lockig och krullig frontal är i sin naturliga den texturen du väljer, väljer du att platta och eller locka så förändrar du texturer tillfälligt, när du väl tvättar löshåret så återgår lace frontal till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen. 

 

Hållbarhet med Frontal peruk: Löshår av högsta kvalité som kan hålla upp till 1-2 år, om det tas hand om väl. Beroende på hur peruken är tillverkad så kan man byta ut lace frontalen när den har slitits ut.

 

Hållbarhet med Frontal hårförlängning: En hårförlängning med frontal håller oftast upp till 3 månader innan man behöver göra ett urtag och återinsättning, eftersom lace frontalen är fastsydd uppstår det mer slitage på hårdelen. Hur många gånger man kan använda samma lace frontal beror helt på hur väl man sköter den. Vi har kunder som byter varje gång de gör sitt hår medans andra kunder kan återanvända sin lace frontal upp till 3-4 gånger innan de köper en ny.

 

Garanti:  Vi garanterar att håret på våra Lace frontals är 100% äkta, vill du ha kvalitetsgaranti behöver köpa de rekommenderade produkterna. I detta fall ger vi garanti på hårets kvalité och inte slitage.

 

Rekommendation:

En lace frontal behöver god skötsel för att hålla sig fyllig, mjuk och fräscht så länge som möjligt. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för att försäkra dig om bästa vård och kvalité på hårdelen. Vi kan inte garantera kvalitén på hårdelen vid användning av andra produkter, produkterna kan innehålla mycket vatten, andra ingredienser som inte är kompatibla till vårt löshår och som även kan vara uttorkande.

 

Notera att vi inte heller har garanti på hur länge en Lace frontal håller eftersom den är handknuten strå per strå, och handgjorda hårdelar behöver mycket god skötsel för att inte börja fälla hår, även om löshåret på hårdelen har hög kvalité. Det är viktigt att förstå att lace (spets) är ett känsligt tyg. Ju tunnare Lace desto mindre syns det att du bär en hårdel. Dra därför inte hårt i hårstråna och använd inte vassa föremål som kammar och borstar i botten på lace delen. Ta därför väl hand om den och var försiktig med knutarna.

 

Beställ din Fairwithhair Lace Frontal online, vi har snabb leverans på frontals i Sverige.