Hårguide Lace Frontal

Hårguide för Lace Frontal 

En Lace Frontal används för att försluta hårförlängningen vid pannan. Fairwithhairs Lace Frontals skapar en hårlinje och hårbotten som ser väldigt naturlig ut, då det ser ut som att håret kommer ut direkt från din hårbotten. En Lace Frontal är också ett bra verktyg för dig som vill dölja en skallig plats på huvudet, göra en full weave med en naturlig förslutning runt ansiktet eller om man ska göra en peruk. Allt hår som används i Fairwithhairs Lace Frontals är obehandlat löshår som är 100% äkta, så att du kan bleka och färga din Lace Frontal till den färg du önskar. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen. 

Kvalitet: En hårförlängning med Fairwithhairs löshår är en hållbar och naturlig hårförlängning av hög kvalité. Alla våra löshår består av 100% äkta löshår som du kan färga, locka, föna håret precis som du gör med ditt naturliga hår. Hos oss kan du hitta löshår i olika kvalitéer, färger och längder så att du lätt ska hitta något som passar just dig. 

Fairwithhair Premium Frontal består av Premium Virgin hair löshår av hög kvalitet som kan hålla upp till 1-2 år, om det tas hand om väl. Virgin Hair löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt. Det äkta löshåret går att färga, platta, locka och styla enligt önskemål. På grund av detta är Premium Virgin Hair löshår ett av de populäraste löshårs alternativen för de med krav på hög kvalité. 

löshår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt. Det äkta löshåret går att färga, platta, locka och styla enligt önskemål. På grund av detta är Premium Virgin Hair löshår ett av de populäraste löshårs alternativen för de med krav på hög kvalité. 

Fairwithhair Luxury Frontal består av Brasilianskt Remy löshår med starka, mjuka och glänsande hårstrån och det är det mest exklusiva löshåret på marknaden idag. Fairwithhair Luxury Lace Frontal är för dig som ställer höga krav på kvalité och livslängd på ditt löshår. Pågrund av hårets höga kvalitet kan löshåret blekas, färgas, plattas, lockas och stylas utan problem. Vårt löshår består av 100% äkta hår och kan återanvändas i 1-2 år om det sköts om väl. Därför kostar vårt Luxury löshår mer än vanligt löshår, men det lönar sig i längden då kvalitén är överlägsen och du slipper köpa nytt hår ofta. 

Fördelar med Lace Frontal: 

• En av de mest skonsamma metoderna för håret, då det bortflätade håret under din Lace Frontal skyddas, får vila och slits inte 

• Kan färgas, blekas, klippas och stylas till många olika looks, utan att slita på det egna håret 

Nackdelar med Lace Frontal : 

• Det kan ta tid det egna håret och löshåret att torka. 

• Det kan hända att det fastnar schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på. Därför är det viktigt att skölja noga för att undvika dålig lukt. 

• Det kan klia lite i början. 

Styling: Fairwithhair använder alltid 100% äkta hår i våra Lace Frontals. På grund av hårets höga kvalitet så kan håret färgas, blekas, klippas och stylas som så önskas och håret kan tas hand om precis som ditt vanliga hår. Det är dock viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt. Var dock försiktig med botten på lace-nätet när du kammar och stylar håret, då knutarna är handgjorda och känsliga. 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, eftersom detta kommer att bidra till att bevara hårets kvalitet. Hårdelen bör borstas dagligen, men inte för kraftigt, då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör utredas noggrant hand för hand för att inte skada håret. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår. Använd skonsamma styling produkter under tiden du stylar och arbetar med håret. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. 

Undvik: 1. Att kamma din lace medan den fortfarande är våt 

2. Att kamma hårt och dra i lacen 3. Att använda dig av väldigt feta, torra eller oljiga produkter 4. Att ta bort lim / tape so fäster lagen vid hårlinjen hastigt och aggressivt 5. Att använda för varmt vatten vid tvättning 6. Att färga eller bleka i löshåret för mycket. Vi har inga garantier för sådant. 

4. Att ta bort lim / tape so fäster lagen vid hårlinjen hastigt och aggressivt 5. Att använda för varmt vatten vid tvättning 6. Att färga eller bleka i löshåret för mycket. Vi har inga garantier för sådant. 7. Att klia och skrapa på hårdelen. 

Obs! tänk på att håret är mycket mer känsligt för slitage när det är fuktigt än när det är torrt. Tupera inte håret då detta sliter oerhört mycket. Ett löshår behöver inte tvättas särskilt ofta då det inte blir naturligt fettigt som ditt egna hår, på så vis ökar du livslängden avsevärt. 

Vi har ingen garanti på hur länge en hårdel håller. Ta därför väl hand om den. 

Skötselråd: Ditt löshår behöver god skötsel för att hålla sig lent och fräscht under en längre tid. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning. Även ett återfuktande serum och arganolja som håller håret mjukt är rekommenderat, samt en anpassad borste för löshår för att undvika onödiga tovor och slitage på ditt löshår. 

Med rätt omsorg och skötsel kan du ha din lace hårdel länge. Vi säljer enbart 100% äkta remy- löshår, så att du kan tvätta och styla håret precis som om det vore ditt egna hår. Du kan även färga det, men då rekommenderar vi att du gör det på en salong med erfarenhet av löshår. Tänk också på att alla typer av behandling sliter på löshåret så ju mindre du behandlar det desto bättre håller det sig. Notera att vi inte har någon som helst garanti på hur länge en Lace hårdel håller eftersom den är handknuten strå per strå, och handgjorda hårdelar behöver mycket god skötsel för att inte fälla. Att sköta en lace : Det är viktigt att förstå att lace (spets) är ett känsligt tyg. Ju tunnare Lace desto mindre kommer folk att kunna se att du bär en hårdel. Tvättning av din lace: Borsta alltid försiktigt igenom innan tvätt utan att rista i botten på hårdelen. Använd vatten från kranen som är cirka 40-grader varmt för att fukta håret. Fördela sedan schampo i dina egna händer och gnid sedan in det lätt i håret utan att trassla till det. Vrid aldrig peruken under tvätt. Skölj sedan rikligt. Applicera sedan balsam som gör håret extra lätt att reda ut och tillför glans. Skölj sedan rikligt. Vi Rekommenderar Kis Kappers hårvård för äkta hår vid tvätt.