Det har aldrig varit så enkelt och smidigt att få en vacker utfyllnad med ett naturligt resultat med hjälp av en Top Piece, även kallas för Hair topper. Hair topper är marknadens smidigaste hårdel som ger maximal volym på bara några sekunder. EnHair topper är den perfekta hårdelen för dig som vill dölja lite tunnhårighet eller kala fläckar.Hair topper kan även användas för att ge volym och försluta en hårförlängning.

EnHair topper fungerar som ett bra hjälpmedel i vardagen, den perfekta accessoaren för utfyllnad. Fairwithhairs Top Piece är 100% handknuten och ser naturlig ut eftersom den är gjord av lace, vilket gör att det ser det ur som att hårstråna kommer direkt från hårbotten. Fairwithhairs Top Piece går att styla och forma enligt dina önskemål. Du fäster den genom några snabba klick med hjälp av dom fastsydda clipsen. Med enHair topper kan du få fylligare hår på bara några sekunder! 

 

Äkta hår Kvalité: Allt hår som används på FairwithhairHair topper är obehandlat löshår (virgin hair), som är 100% äkta Remy löshår. Ett äkta obehandlat hår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt, du kan bleka och färga din Top Piece till den färg du önskar. Löshåret kan även plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Tänk också på att alla typer av behandlingar sliter på löshår, ju mindre du behandlar det desto längre håller det sig i gott skick.

 

Så fäster du din Hair topper:

  1. Öppna clipsen på Top Piece, på undersidan
  2. Tänj fronten bakom det främre hårfästet
  3. Rätta till botten av din Top Piece så att den sitter fast mot huvudet, sedan fäster du clipsen på sidorna
  4. Styla! Ett tips är att använda endast Fairwithhair rekommenderade hårprodukter för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité. 

 

Hållbarhet på Hair topper : Löshår är av högsta kvalité som kan hålla upp till 1-2 år, vid god skötsel Vi garanterar att håret på våra Top Piece är 100% äkta, vill du ha kvalitetsgaranti behöver köpa de rekommenderade produkterna. I detta fall ger vi garanti på hårets kvalité och inte slitage.

 

Top Piece Toupé även för kvinnor
Det är vanligast att man hör talas om toupéer för män, men när det gäller kvinnor är det inte lika omtalat. Anledningen är för att det inte är så vanligt att kvinnor bär en toupé, men varför? Är det tabubelagt för kvinnor att bära toupé eller har utbudet varit för dåligt?  Oavsett anledning är det något som vi vill ändra på. Alla ska ha möjligheten att få njuta av ett fylligt och vackert hår och tabun omkring kvinnors håravfall måste försvinna.

 

Självklart är det okej för en tunnhårig kvinna att bära en toupé, eller Hair Topper som det kallas utan att det ska ses på som något negativt.

Likt smycken, en fin sjal eller smink är Hair Toppern också en accessoar som du kan ta av eller på, och då många kvinnors självförtroende sitter i håret - varför inte ha möjlighet att få det att se fantastiskt ut? Det ska inte vara ett problem att få känna förbättrad livsglädje och ökat självförtroende för att man har problem med håravfall, utan vi på Fairwithhair vill se till att alla hårproblem ska vara möjliga att lösa.

Är du intresserad av att använda dig utav en Hair Topper är vi här för att hjälpa dig och guida dig till rätt val. Se dina hårproblem som ett minne blott!

Rekommendation: En Hair topper behöver god skötsel för att hålla sig fyllig, mjuk och fräscht så länge som möjligt. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för att försäkra dig om bästa vård och kvalité på hårdelen. Vi kan inte garantera kvalitén på hårdelen vid användning av andra produkter, produkterna kan innehålla mycket vatten, andra ingredienser som inte är kompatibla till vårt löshår och som även kan vara uttorkande.

Notera att vi inte heller har garanti på hur länge en Top Piece håller eftersom den är handknuten strå per strå, och handgjorda hårdelar behöver mycket skötsel för att inte börja fälla hår, även om löshåret på hårdelen har hög kvalité. Det är viktigt att förstå att lace (spets) är ett känsligt tyg. Dra därför inte hårt i hårstråna och använd inte vassa föremål som kammar och borstar i botten på lace delen. Ta därför väl hand om den och var försiktig med knutarna.

 

Beställ din FairwithhairHair topper online, vi har snabb leverans på Hair topper i Sverige.

Vanliga frågor Hair Topper

Kan man betala med faktura?

Ja, man kan handla med Klarna som erbjuder både faktura och delbetalning

Vilken färg ska jag ha?

Man bör välja en grundfärg som liknar den färg man själv har, det går även jätte bra att blanda in andra färger om amn vill ha skiftningar i håret.

Jag är tunnhårig, kan jag ha en hair topper

Om du har tillräckligt med hår mängd för att sätta fast clipsen i så kan du ha en hair topper.

Vad är skillnaden mellan Basic och Luxury?

Basic är vårt mellankvalitets hår, för dig om kanske bara vill testa på att ha löshår för första gången eller som du vill ha ett prisvärt hår. Luxury är vårt bästa löshår, löshår av högsta kvalitet. Vi garanterar att det är 100% äkta hår, lika äkta hon ditt egna hår.

Kan man köpa en hair topper i er salong?

Ja man kan boka tid för att köpa en i salongen, vi har brett sortiment i Fairwithhair i Stockholm

Vad kostar en Hair Topper & Toupe?

En hair topper i syntet kostar ca 500kr och i äkta hår från ca 5000kr.

Vad är en topper?

En hair topper är en typ som en halvperuk som man fäster på det egna håret på hjässan.

Kommentar(er)