Hårguide Top piece äkta hår

Hårguide för Top piece Hårdelar 

Det har aldrig varit så enkelt och smidigt att få en vacker utfyllnad och ett naturligt resultat med hjälp av en Top Piece .Top Piece är marknadens smidigaste hårdel och ger maximal volym på bara några sekunder. En Top piece är den perfekta hårdelen för dig som är lite tunnhårig eller har kala fläckar på huvudet. Top Piece kan även användas för att ge volym och försluta hårförlängningen i mitten av huvudet. 

Top Piece fungerar som ett bra hjälpmedel i vardagen, både som täckande och som den perfekta accessoaren. Fairwithhairs Top Piece är handtillverkad och ser väldigt naturlig ut eftersom den är gjord av lace (silke), vilket gör att det ser det ur som att hårstråna kommer direkt från hårbotten. Fairwithhairs Top Piece går att styla och forma enligt dina önskemål. Du fäster den genom några snabba klick med hjälp av dom fastsydda clipsen. Med en Top Piece kan du få fylligare hår på bara några sekunder! 


Kvalité på Top Piece: <br />

Fairwithhairs Premium Top Piece är gjord av Virgin Remy löshår av hög kvalitet och kan hålla i upp till 1-2 år om den tas hand om väl. Håret kan utan problem plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt. 

Fairwithhairs Top Piece innehåller 100% äkta hår av toppklass, och är ett perfekt alternativ för dig som har krav på lång hållbarhet och hög kvalitet. Beställ din Top Piece idag och upplev känslan och skillnaden med bra löshår du också! 


Fördelar med Top Piece hårdel: 

 • Den ultimata hårdelen för dig som är lite tunnhårig, trött på att tupera det egna håret eller har kala fläckar. Nackdelar med Top Piece hårdel: 
 • Det kan ge slitage om du sätter fast clipset på samma ställe hela tiden, då dina strån kan börja slitas av på det stället. 


Så fäster du din Top Piece:

 1. Öppna clipsen på hårdelen
 2. Tänj fronten bakom det främre hårfästet
 3. Rätta till botten av din Top Piece så att den sitter fast mot huvudet, sedan fäster du clipsen på sidorna
 4. Styla! Ett tips är att använda endast Fairwithhair rekommenderade hårprodukter för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité. Så här stylar du din Top Piece: 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, eftersom detta kommer att bidra till att bevara hårets kvalitet. Hårdelen bör borstas dagligen, men inte för kraftigt, då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör noggrant utredas för hand för att inte skada håret. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår.

Använd skonsamma styling produkter under tiden du stylar och arbetar med håret. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. Du kan även använda en platt/locktång eller värmespolar. Viktigt att använda värmeskyddande produkter. Undvik:

 1. Att kamma din lace medan den fortfarande är våt 
 2. Att kamma hårt och dra i lacen
 3. Att använda dig av väldigt feta, torra eller oljiga produkter 
 4. Att ta bort lim / tape hastigt och aggressivt
 5. Att använda för varmt vatten vid tvättning
 6. Att färga eller bleka i löshåret för mycket. Vi har inga garantier för sådant.
 7. Att klia och skrapa på hårdelen. 
 8. Obs! tänk på att håret är mycket mer känsligt för slitage när det är fuktigt än när det är torrt. Toupera inte håret då detta sliter oerhört mycket. Ett löshår behöver inte tvättas särskilt ofta då det inte blir naturligt fettigt som ditt egna hår, på så vis ökar du livslängden avsevärt. Vi har ingen garanti på hur länge en hårdel håller. Ta därför väl hand om den. 


Skötselråd Top Piece:

Med rätt omsorg och skötsel kan du ha din lace hårdel länge. Vi säljer enbart 100% äkta remy- löshår, så att du kan tvätta och styla håret precis som om det vore ditt egna hår. Du kan till och med färga det, men då rekommenderar vi att du gör det på en salong med erfarenhet av löshår.

Tänk också på att alla typer av behandling sliter på löshåret så ju mindre du behandlar det desto bättre håller det sig. Notera att vi inte har någon som helst garanti på hur länge en lace hårdel håller eftersom en lace hårdel är handknuten strå per strå, och handgjorda hårdelar behöver mycket god skötsel för att inte fälla.

 • Att sköta en lace: Det är viktigt att förstå att lace (spets) är ett känsligt tyg. Ju tunnare lace desto mindre kommer folk att kunna se att du bär en hårdel.
 • Tvättning av din lace: Borsta alltid försiktigt igenom innan tvätt utan att rista i botten på hårdelen. Använd vatten från kranen som är cirka 40-grader varmt för att fukta håret. Fördela sedan schampo i dina egna händer och gnid sedan in det lätt i håret utan att trassla till det. Vrid aldrig peruken under tvätt. Skölj sedan rikligt. Applicera sedan balsam som gör håret extra lätt att reda ut och tillför glans. Skölj sedan rikligt.

Vi Rekommenderar Kis Kappers hårvård för äkta hår vid tvätt. *Om du vill ge håret något extra, rekommenderar vi Argan Olja. 

Beställ din Top Piece idag, vi har snabb leverans på löshår online!