Lace Closure VS Silkbase Closure

En Closure är en 100% handknuten lace hårdel som kan används för att göra en hair topper, tillverka peruk eller försluta en hårförlängning vid pannan. Fairwithhairs Lace Closure skapar ett hårfäste och hårbotten som ser naturlig ut. Den ger en illusion om att håret kommer direkt från din hårbotten vid pannan. En hårdel är ett bra verktyg för att täcka över det egna håret om man tex vill byta hårfärg, ha en protective hairstyle, dölja kala fläckar eller tunt hårfäste.

 

 

Vi erbjuder två olika typer på Closure: Hd Lace closure och silk base Closure:

Lace closure VS Silkbase Closure

 

Kvalité: Allt hår som används på Fairwithhair Lace Closure är obehandlat löshår (virgin hair), som är 100% äkta remy löshår. Ett äkta obehandlat hår är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt, du kan bleka och färga din Closure till den färg du önskar. Löshåret kan även plattas, lockas och stylas enligt önskemål. Tänk också på att alla typer av behandlingar sliter på löshår, ju mindre du behandlar det desto längre håller det sig i gott skick.

 

Textur: Vi säljer oftast Closures i texturerna rak, vågig, lockig och krullig. En rak är rak förutom när den lockas eller stylas till en annan form. En vågig, lockig och krullig frontal är i sin naturliga den texturen du väljer, väljer du att platta och eller locka så förändrar du texturer tillfälligt, när du väl tvättar löshåret så återgår håret på Closure till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen. 

 

Hållbarhet med Closure peruk: Löshår av högsta kvalité som kan hålla upp till 1-2 år, om det tas hand om väl. Beroende på hur peruken är tillverkad så kan man byta ut en Closure när den har slitits ut.

 

Hållbarhet med Closure hårförlängning: En hårförlängning med Closure håller oftast upp till 3 månader innan man behöver göra ett urtag och återinsättning, eftersom Closure är fastsydd uppstår det mer slitage på hårdelen. Hur många gånger man kan använda samma Closure beror helt på hur väl man sköter den. Vi har kunder som byter varje gång de gör sitt hår medans andra kunder kan återanvända sin Closure upp till 3-4 gånger innan de köper en ny.

 

Garanti:  Vi garanterar att håret på våra Closures är 100% äkta, vill du ha kvalitetsgaranti behöver köpa de rekommenderade produkterna. I detta fall ger vi garanti på hårets kvalité och inte slitage.

 

Rekommendation:

En Closure behöver god skötsel för att hålla sig fyllig, mjuk och fräscht så länge som möjligt. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för att försäkra dig om bästa vård och kvalité på hårdelen. Vi kan inte garantera kvalitén på hårdelen vid användning av andra produkter, produkterna kan innehålla mycket vatten, andra ingredienser som inte är kompatibla till vårt löshår och som även kan vara uttorkande.

 

Notera att vi inte heller har garanti på hur länge en Closure håller eftersom den är handknuten strå per strå, och handgjorda hårdelar behöver mycket god skötsel för att inte börja fälla hår, även om löshåret på hårdelen har hög kvalité. Det är viktigt att förstå att lace (spets) är ett känsligt tyg. Ju tunnare Lace desto mindre syns det att du bär en hårdel. Dra därför inte hårt i hårstråna och använd inte vassa föremål som kammar och borstar i botten på lace delen. Ta därför väl hand om den och var försiktig med knutarna.

 

Beställ din Fairwithhair Lace Closure eller Silkbase Closure online, vi har snabb leverans på Closures i Sverige.