Luxury Vågig Lace Closure

Med Fairwithhair Vågig Invisible HD Lace Closures uppnår du enkelt ett lyxigt och naturligt resultat av högsta kvalitet. Fairwithhair är de första i Sverige att sälja HD- lace Closures i vårt Luxury löshår. Denna Invisible HD-lace Closure den mest exklusiva och lyxiga lace closure på marknaden idag. 

Fairwithhairs Brasilianska Luxury HD lace closuren är ännu tunnare, mjukare och mer genomskinlig än en vanlig lace closure, vilket gör att den smälter in otroligt bra med din egen hudton och blir på så sätt, precis som namnet, invisible. Löshår på invisible lace closure är av högsta kvalitet, och är det självklara valet för dig som har höga krav på livslängd. Tveka inte på att köpa din Luxury Invisible HD- Lace Closure idag! 

As low as 1 399,00 kr
Finns i lager för omgående leverans
SKU
10121

Vågig Invisible HD lace closure 

En Luxury invisible lace closure är ett perfekt alternativ för dig som vill dölja kala fläckar, tunt hårfäste eller för att försluta en hårförlängning vid pannan. Metoden är även väldigt skonsam för det egna håret då det bortflätade håret får vila, och slits inte. 

HD lace closuren är handknuten hand för hand, vilket ger ett väldigt naturligt resultat. Invisible lace closuren är ännu tunnare, mjukare och mer genomskinlig än en vanlig lace closure, vilket gör att den smälter in otroligt bra med din egen hudton och blir på så sätt, precis som namnet, invisible. 

Våra Invisible lace closures är endast gjorda med Brasilianskt Luxury hår med hårstrån som är starka, mjuka och glänsande. Löshåret är av högsta kvalitet och kan därför stylas, färgas och blekas utan problem.

 

Struktur: Vågig Löshår

Kvalitet: Trasselfritt, kan färgas. Löshåret är 100% äkta Remy hår av högsta kvalitet 

 

Skötselråd: Det är viktigt att alltid använda ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret för att minska slitage och för att håret ska bevara sin kvalitet och glans så länge som möjligt. Var dock försiktig med botten på invisible HD lace closure nätet när du kammar och stylar håret, då knutarna är handgjorda och känsliga. Vi har ingen garanti på hur länge en invisible HD lace closure håller. Ta därför väl hand om den. 

Använd alltid låg värme på stylingsverktyg, eftersom detta kommer att bidra till att bevara hårets kvalitet. En invisible HD lace closure bör borstas dagligen, men inte för kraftigt, då håret inte växer tillbaka som ditt eget hår. Trassel bör utredas noggrant och försiktigt, hand för hand för att inte skada håret. Använd dig av en hårborste anpassad för löshår. Använd skonsamma stylingprodukter under tiden du stylar och arbetar med håret. Du kan sedan avsluta med en hårdare spray. 

Din lace closure löshår behöver god skötsel för att hålla sig lent och fräscht under en längre tid. Använd våra rekommenderade hårvårdsprodukter för löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Vi kan inte garantera kvalitén på löshår vid användning av andra produkter som kan innehålla ingredienser som inte är kompatibla med hårförlängning. 

Fairwithhair är de första i Sverige att sälja HD-lace Closures, och tillsammans med vårt Luxury löshår är denna Invisible HD-lace Closure det mest exklusiva och lyxiga på marknaden. Köp din Invisible HD-lace closure idag!