Luxury Rak HD Lace Frontal

Luxury Rak HD Lace Frontal

Luxury Rak HD Lace Closure

Luxury Rak HD Lace Closure 5 5 5 1

Luxury Rak HD Lace Closure används för att försluta hårförlängningen vid pannan, den ger en naturlig och lyxig hårförlängning av högsta kvalitén. En Rak HD Lace closure ger dig vision av av en naturlig hårbotten och hårfäste, det ser ut som att hårstråna kommer direkt ut från din hårbotten. 

Vår raka Lace closure består av 100% äkta Remy löshår, du kan återanvända den många gånger och även färga den.  och är valet för dig som ställer höga krav på kvalité.

As low as 2 099,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
HD.R.Closure

En rak lace closure används för att försluta hårförlängningen vid pannan och är även ett bra verktyg för dig som har problem med kala fläckar, tunt hårfäste eller vill ha ett sätt att skydda och låta håret under closuren vila ett tag.

En hårförlängning med en Luxury HD Lace Closure ser väldigt naturlig ut eftersom Lace closuren är handgjord knut för knut, vilket ger illusionen att hårstråna kommer ut direkt från din hårbotten. 

Allt hår som används på en  Fairwithhair Lace Closures är 100% äkta löshår av hög kvalitet. Håret är även obehandlat så att du kan bleka och färga din Lace closure till den färg du önskar. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål och vid tvätt återgår löshåret alltid till sin ursprungliga form, dvs rakt, vågigt, lockigt eller krulligt igen. 


Storlek:
5*5 inch 
Kvalitet: 100% äkta Remy hår. Trasselfritt, kan färgas


Fördelar med en HD Lace Closure: 

Lace Closure är handgjord knut för knut ger det illusionen att håret växer från din egen hårbotten. Passar bra för dig som vill försluta en hårförlängning pga problem med kala fläckar, tunt hårfäste eller för dig som vill skydda håret under en hårdel.

 

Med Fairwithhair Luxury HD Lace Closure, får du ett naturligt och vackert resultat, utan att behöva tveka på kvalitén. Köp din Lace Closure idag!

Mer information
Struktur Rak
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Hög kvalité