20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!
Rak Hårträns Virgin Brasilianskt Löshår

Luxury Rak Hårträns

Luxury Lockig Hårträns Brasilianskt Löshår

Luxury Lockig Hårträns

Luxury Vågig Hårträns

Luxury Vågig Hårträns 12 5 5 1
Luxury vågig hårträns är gjord på 100% äkta Brasilianskt löshår i högsta kvalité. Hårtränsen kommer i flera olika färger och längder, och då den är gjord på äkta hår har du möjlighet att färga, forma och styla håret precis som du själv önskar. Våran Luxury vågiga hårträns ger dig ett vackert och fylligt svall och med sin höga kvalité på löshåret går den att återanvända flera gånger om vid rätt skötsel. Passar till flera olika typer av hårförlängningar som tex weaving, sy in löshår, limning och till dina clip-on set.
As low as 1 899,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
8

Luxury vågig hårträns passar dig som vill ha ett naturligt och vackert vågigt långt svall i hög kvalitativt löshår. Hårtränsen passar för alla och går att använda till flera olika metoder av hårförlängning. Luxury vågig hårträns finns tillgänglig i flera olika färger och längder, men går även att styla, färga och forma hur du vill för att just du ska hitta det perfekta håret just för dig. Håret är gjort på äkta Brasilianskt löshår i högsta kvalité och har hög hållbarhet. Perfekt för dig som använder löshår ofta och vill ha ett hår som går att återanvända flera gånger om. Hållbarheten på håret kan vara upp till 1-2 år om du behandlar det på rätt sätt.

 

 

Hårförlängningstyp: Hårträns
Struktur: Vågigt löshår
Kvalitet: Hög Kvalité, 100 % äkta Brasilianskt löshår
Mängd: 100 gram
Längd: 40,50,60,70,80 cm
Färg: 1,1b,1b-2,1b-4,2,4,6,613,60,61,chocolate mix,golden,natural ash,cendre och scandi
Övrigt: Du behöver ca 1-2 paket för en hel hårförlängning och 3-4 paket för en väldigt fyllig hårförlängning


Fördelar med Luxury vågig hårträns:
En hårträns gjord på Luxury hår har högre hållbarhet och går att återanvända flera gånger. Hårtränsen finns i flera olika färger och längder och då den är gjord av äkta hår i högsta kvalité har du möjlighet att bleka,färga,forma och styla håret på det sättet du själv vill. Passar till flera typer av hårförlängningar och har en hållbarhet på 1-2 år vid rätt skötsel.Skötselråd:
Vi rekommenderar att du använder dig av våra hårvårdsprodukter till löshår för att försäkra dig om bästa möjliga vård och kvalité på ditt hår. Ska du använda dig av värmeverktyg är det viktigt att använda dig av ett värmeskydd och vid borstning är det fördelaktigt att använda dig av en borste anpassat för just ditt hår. Vid färgning av ditt hår rekommenderar vi att du bokar tid på en salong med erfarenhet av löshår. Tänk även på att alla typer av behandlingar sliter på löshåret, så ju mindre du behandlar det desto längre håller det. Oavsett vilken metod du väljer när du sätter in din hårträns är det viktigt att se till att håret tvättas på rätt sätt. Borsta aldrig håret när det är fuktigt eller vått för att minska skada på håret.

 

 

 

 

Beställ din Luxury vågiga hårträns idag, vi garanterar hög kvalité på våra luxury löshår!

Mer information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!