Luxury Lugg Peruk äkta hår

Luxury Lugg Peruk äkta hår 1 5 5 1

Luxury lugg peruk är en markinsydd peruk tillverkat av 100% äkta hår av högsta kvalité. Du kan färga, forma och styla den precis som du vill. Peruken är ready to wear och är väldigt enkel att ta hand om. Den har ett naturligt utseende och faller vackert precis som om det vore ditt egna hår.

As low as 3 990,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
LuggPeruk

Luxury lugg peruk är en peruk för dig som vill ha lugg. Peruken kommer med en färdig klippt lugg, luggen brukar vara lite längre för att du ska kunna anpassa den till hur du vill ha det. 

Vårt luxury hår är ett av det bästa håret som finns och det mest populära valet för de med krav på hög kvalité. Håret går att färga, locka och styla precis som du själv vill. Håret är i sitt naturliga tillstånd starkt, mjukt, glänsande och trasselfritt.


Kvalitet: 100% äkta löshår av hög kvalité
Storlek: Medium, passar de flesta
Hållbarhet: 1-2 år, beroende på skötsel

Fördelar med Luxury lugg peruk:
Eftersom peruken är tillverkat av äkta löshår går det att färga, forma och styla precis som man vill. Lugg peruken har ett vackert och naturligt hår och har en hållbarhet upp till 2 år om du sköter den ordentligt.


Markinsydd standard peruk modell:

En standard markinsydd modell är utformad med en klassisk perukkupa med en liten lace på hjässan för ett naturligt utseende. Perukkupan gör peruken enkel och ready to wear. Eftersom den inte har lace så är den jätteenkel att ta hand om.

 

Beställ din Luxury lugg peruk idag, vi garanterar hög kvalité på våra peruker och snabb leverans!

Mer information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti 14 dagars ångerrätt