Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Luxury Rak Nail Hair 40cm - 70cm

TillgänglighetI lager
Endast %1 kvar
SKU
13

Luxury Rak nail hair är gjort på 100% äkta löshår. Nail hair innebär att slingorna med hår har keratinfästen på toppen som du kan smälta fast i ditt egna hår.

Metoden ger dig ett naturligt och fylligt resultat och fästena blir små och diskreta, vilket gör att dom knappt syns. En förlängning med nail hair håller i upp till 3-4 månader innan man behöver ta bort och återinsätta slingorna.

As low as 599,00 kr

12
3
1
1
2
4.2
(19) Reviews

Luxury Rak nail hair är slingor som har keratinfästen, som du smälter med ett värmeverktyg för att fästa i ditt egna hår. Metoden är bra för dig som vill ha ett naturligt och fylligt resultat med hårförlängningar som knappt syns. När man smälter keratinfästena blir dom små och diskreta, och det går att placera dom i sektioner för att få ett jämnt och snyggt resultat.

Vårat Luxury rak nail hair är gjorda på äkta Brasilianskt löshår och går där med att färga, styla och forma precis som du vill. Hållbarheten på ditt nail hair beror såklart på hur du sköter dom, men med god skötsel kan dom hålla i 3-4 månader innan det är dags för omsättning. När du köper äkta löshår i hög kvalité finns det möjlighet att återanvända samma slingor flera gånger, det finns lösa keratinchips i våran webbshop om du behöver bygga på dina fästen.

Mängd: 24 gram löshår
Kvalitet: Hög kvalité, 100 % löshår
Hållbarhet: 3-4 månader, håret går att återanvändas
Övrigt: Du behöver ca 1-2 paket för en hårförtjockning, och 3-6 paket för en hel hårförlängningFördelar med Luxury Rak Nail Hair Löshår:
Nail hair metoden är skonsam mot ditt egna hår och ger dig en naturlig och fyllig hårförlänging utan att synas. Keratinfästena blir små och diskreta när dom smält och är lätta att dölja. Luxury rak nail hair är gjort på 100% äkta löshår i högsta kvalité och dom kommer i flertalet färger och längder.

Då håret är äkta är det möjligt för dig att färga,styla och forma håret precis som du vill. Sköter du håret väl kan det hålla i upp till 1-2 år. Själva metoden håller i 3-4 månader med god skötsel,sen är det rekommenderat att ta bort och återinsätta ditt hår för att inte orsaka massa trassel.

Beställ ditt Luxury rak nail hair idag, vi garanterar hög kvalité på vårat löshår!

Mer information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Ja
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 4057
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Ja

Kundrecensioner

4.2
4.2 out of 5 stars
84%
19 Recensioner
95% of customers
recommend this product
5 stars 12 (63%)
4 stars 3 (16%)
3 stars 1 (5%)
2 stars 1 (5%)
1 star 2 (11%)
Sortera
Rating
Nyast
Helpfulness
Verified Buyer
Har alltid tyckt de är ...
4
29 mars 2024
Har alltid tyckt de är de bästa löshåret m med tiden har de blivit tunnare o ojämnare tråkigt vet inte varför
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Beställt hår men aldrig fått ...
1
18 juli 2023
Beställt hår men aldrig fått det. Varit i kontakt med företaget flertal gånger men får aldrig något riktigt svar, dem säger bara att beställningen ska komma nästkommande dag.
Was this review helpful? 0
Response from Admin
9 aug. 2023
Hej, vi har längre leveranstider just nu på nytt hår. Om du inte vill vänta så kan vi makulera din beställning men du har ju valt att vänta. VIll inte du vänta längre skriv det gärna till oss så makulerar vi och återbetalar dig
Verified Buyer
Jag kan starkt rekommendera det ...
5
13 jan. 2023
Jag kan starkt rekommendera det raka luxury håret. Har hårdtestat detta går i många år nu, har utsatt det för så mycket smuts, hydraulolja, alla typer av väder och vind. Jag sätter om detta hår i närmare 12 månader och har alltid ett av den snyggaste håren i stan (det är okej att vara självgod ibland). Har i 18år testat många olika leverantörer och dessa är dem jag stannat hos senaste fem åren. Bra kvalitet, trevlig personal och alltid hjälpsamma
Was this review helpful? 0
Beställde mitt hår Söndag den ...
1
29 nov. 2022
Beställde mitt hår Söndag den 20 nov det är nu tisdag den 27 och fortfarande inte fått mitt hår jag beställde för över 3000 kr . 2-6 arbetsdagar skulle det ta . Tråkigt när de inte står för det som står här .
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Best hair
5
21 nov. 2022
Best hair
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Bra hår men min leverans ...
4
28 sep. 2022
Bra hår men min leverans var lite sen
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
The nail hair was shipped ...
5
14 juni 2022
The nail hair was shipped very quickly from fairwithhair but arrived 3 days after the original delivery date.
Was this review helpful? 0
Har köpt detta hår massor ...
2
21 jan. 2022
Har köpt detta hår massor av gånger och alltid varit SÅ nöjd. Håret jag fick denna vända var dock lite av en besvikelse. Håret var inte längre jämntjockt utan förhållandevis tunt i topparna. Min frisör upplevde precis samma sak då jag efter en förlängning oftast brukar ha dubbelt så tjockt hår. Håret kom i en annan förpackning än vad den tidigare gjort så dom har sannolikt bytt leverantör.. trist
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Jätte bra
5
9 nov. 2021
Fairwithhair nail hair är jätte bra, det är bästa håret som finns. Så äkta som ni säger att det är
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Wow
5
9 nov. 2021
Wow vilken kvalite! Jag har köpt och använt löshår i snart 10 år och dom gångerna jag blivit nöjd har varit när jag gått till frisörer men då har jag också betalat mycket för det, jag beställde nailhair ifrån fairwithhair och jag fick en chock, 3 veckor har jag nu haft det och det känns fortfarande som när jag precis fick det!!!! Dock måste ni fylla på så man kan beställa 50cm i alla blonda färger!!
Was this review helpful? 0

upsell products

Produkter som vi tror att du kan vara intresserad av!

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!