Volume Cleanditioner 300ml

KIS Volume Cleanditioner är både schampo och balsam i en produkt som passar dig med livlöst hår. Volume Cleanditioner innehåller höga halter keratin och koffeinn som ger spänst i håret och väcker de slumrande hårsäckarna för att ge dig mer hår. Håret blir rent och vårdat samtidigt och är perfekt för de dagar när du har mindre tid!

249,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
95702
HANDLA NU & BETALA SENARE

KIS Volume Cleanditioner

Ny generation av hårvård

Optimal rengöring

Optimal vård

Mycket mild mot hår och hårbotten

Utan silikon väger inte håret

Lågt pH-värde

Vad är KIS Volume Cleanditioner?

KIS Volume Cleanditioner är ett volymgivande, återställande schampo och balsam för livlöst hår. Med en hög dos keratin får håret extra motståndskraft, och koffeinet i produkten stimulerar hårväxt genom att väcka vilande hårsäckar. Volume Cleanditioner ger håret extra stuns och långvarig volym. KIS Volume Cleanditioner ger en fruktig doftexplosion av grapefrukt och cassis med får en blommig, mjuk söt twist av ros och liljekonvalj.

Hur använder man KIS Volume Cleanditioner?

Applicera på fuktigt hår och massera in väl. Låt verka i 3-4 minuter och skölj sedan väl. Cleanditioner är ett schampo och balsam i ett. Om håret behöver extra vård rekommenderar vi att du behandlar håret efter tvätt med en av våra intensiva, återställande hårmasker.

 

Mängd:300 ml

Mer information
Färg Färg
Längd 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd