Luxury Rak Lace Peruk #Chocolatemix 60cm

Luxury Front Lace Peruk äkta hår 40cm - 60cm

Herrperuk Peruk äkta hår

David Herrperuk äkta hår

Luxury Vågig Lace Peruk

Luxury Vågig Lace Peruk 1 5 5 1

Luxury vågig lace peruk äkta hår ger dig ett vackert, fylligt och naturligt hårsvall. En peruk tillverkad av äkta hår är en dam peruk som passar de flesta.

Denna vågiga peruk är tillverkad av 100% äkta hår, så du kan färga och styla som du själv önskar. Lace peruken är handknuten vilket ger en luftig, behaglig känsla samtidigt som den ger ett naturtroget utseende.

As low as 8 990,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
83

Vår Luxury vågig lace peruk äkta hår ger dig ett vackert och naturligt hårsvall. Peruken är handknuten, vilket gör den luftig och behaglig på. En Lace peruk som ger ett naturtroget utseende.

 

Front Lace betyder att de yttre delarna av lace peruken är handknutna på ett tunt lace material, vilket gör att det ser ut som att håret på peruken växer från din egen hårbotten. Bakre delen på peruken har en maskinsydd utformning, i nacken har Front Lace peruken reglerbara spännen som ger dig möjligt att själv reglera storleken.

 

Peruk: Front lace peruk
Struktur: Vågigt hår
Kvalité: 100% äkta hår, tål färg och styling
Storlek: Medium, passar de flesta
Hållbarhet: 1-2 år vid god skötsel


Fördelar med vågig lace peruk äkta hår:
Med vår lace peruk har du möjlighet att färga, forma och styla ditt hår precis som du vill. Du har även möjlighet att ha håret uppsatt i en hästsvans. Peruken är handknutet på ett lace nät som ger en naturtrogen känsla samtidigt som den är luftig och behaglig. 

 

Beställ din vågiga lace peruk äkta hår idag, vi garanterar en hög kvalité på våra peruker!

Mer information
Struktur Vågig
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!