Röd Satin nattmössa  - reglerbar

Satin nattmössa #Röd

Turban Joanna ljusblå

Turban Blommig

Exklusiv Turban Yolanda

Exklusiv Turban Yolanda 1 5 5 1

Yolande Turban är en snygg och mångsidig huvudbonad som går att använda vid många olika tillfällen. Turbanen går att använda för att dölja håravfall eller bara som en snygg accessoar.

Just denna turban är utsmyckad med ett vackert smycke som får dig att sticka ut lite extra på festen. Den kommer i flera färger så just du kan hitta stilen som passar dig. Turbanen ger en full täckning av ditt huvud och har en passform som passar dom flesta huvuden.

As low as 199,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Turban-Yolanda

 Yolanda turban är gjord med en fin tillbehörande utsmyckning som verkligen får dig att sticka ut från mängden. Turbanen kommer i flera olika färger så du lätt kan skapa den perfekta looken inför festen eller andra tillfällen. Den är gjord i ett mjukt material som passar dom flesta.

 

Användning av turban är ett bekvämare alternativ till peruk då den är mjukare och mer praktiskt att sätta på. Turbaner är idealiska för att dölja håravfall tex på grund av cancer eller alopeci då dom ger en full täckning av ditt huvud samtidigt som dom ger dig ett vackert, unikt utseende!

 

Storlek: One size, passar de flesta

Fördelar med Turban Yolande:
En turban ger dig ett mångsidigt, vackert och unikt utseende och går att använda vid flera olika tillfällen. Kommer i flera olika färger för att du ska hitta stilen som passar dig. Ger skydd och täcker hela ditt huvud. Enkel att sätta på och kompletterar din look på nolltid.


Beställ din utsmyckade turban idag, vi har snabb leverans på alla turbaner och sjalar!

Mer information
Längd Onesize
Struktur Standard
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité