Turban med volanger #Sand

Turban med volanger #Sand

Mini Satin Scrunchies 6pack

Mini Satin Scrunchies 6pack

Turban med volanger

Turban med volanger 1 5 5 1

Turban är en snygg och mångsidig huvudbonad som går att använda vid många olika tillfällen. Turbanen går att använda för att dölja håravfall eller bara som en snygg accessoar.

Just denna turban är gjord med volanger och har ett elastiskt band som gör att den är enkel att sätta på och som ser till att den sitter på plats.Den kommer i flera färger så just du kan hitta stilen som passar dig. Turbanen ger en full täckning av ditt huvud och har en passform som passar dom flesta huvuden.

As low as 149,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Turban-volanger

Denna Turban är gjord i ett mjukt elastiskt bomullsmaterial. Den har ett elastiskt band som gör den smidig att sätta på och passar dom flesta huvuden.Turbanen kommer i flera olika färger så du ska ha möjlighet att hitta den stil som passar dig.

Användning av turban är ett bekvämare alternativ till peruk då den är mjukare och mer praktiskt att sätta på. Turbaner är idealiska för att dölja håravfall tex på grund av cancer eller alopeci då dom ger en full täckning av ditt huvud samtidigt som dom ger dig ett vackert, unikt utseende!

 

Storlek: One size, passar de flestaFördelar med Turban:
En turban ger dig ett mångsidigt, vackert och unikt utseende och går att använda vid flera olika tillfällen. Kommer i flera olika färger för att du ska hitta stilen som passar dig. Ger skydd och täcker hela ditt huvud. Enkel att sätta på och kompletterar din look på nolltid.

 

 

Beställ din turban med elastiska band idag, vi har snabb leverans på alla turbaner och sjalar!

Mer information
Längd Onesize
Struktur Standard
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité