Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Turban med volanger #Lila

TillgänglighetI lager
SKU
Turban-volanger-Lila

Turban är en snygg och mångsidig huvudbonad som går att använda vid många olika tillfällen. Turbanen går att använda för att dölja håravfall eller bara som en snygg accessoar.

Just denna turban är gjord med volanger och har ett elastiskt band som gör att den är enkel att sätta på och som ser till att den sitter på plats.

149,00 kr
Reducerat pris, passa på nu!
0
(0) Reviews

Denna Turban är gjord i ett mjukt elastiskt bomullsmaterial. Den har ett elastiskt band som gör den smidig att sätta på och passar dom flesta huvuden.Turbanen kommer i flera olika färger så du ska ha möjlighet att hitta den stil som passar dig.

Användning av turban är ett bekvämare alternativ till peruk då den är mjukare och mer praktiskt att sätta på. Turbaner är idealiska för att dölja håravfall tex på grund av cancer eller alopeci då dom ger en full täckning av ditt huvud samtidigt som dom ger dig ett vackert, unikt utseende!

Storlek: One size, passar de flestaFördelar med Turban:
En turban ger dig ett mångsidigt, vackert och unikt utseende och går att använda vid flera olika tillfällen. Kommer i flera olika färger för att du ska hitta stilen som passar dig. Ger skydd och täcker hela ditt huvud. Enkel att sätta på och kompletterar din look på nolltid.

Beställ din turban med elastiska band idag, vi har snabb leverans på alla turbaner och sjalar!

Mer information
Price 119,20 kr
Färg Lila
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Ja
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 5939
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Ja

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!