Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Turban med fläta

TillgänglighetI lager
Endast %1 kvar
SKU
Turban-fläta

Turbanen är en snygg och mångsidig huvudbonad, sjal, turban dam som går att använda vid flera olika tillfällen. Turbanen är perfekta att använda för att dölja håravfall eller bara som en snygg accessoar.

Den har ett mjukt material som inte skaver, vilket gör det möjligt att använda turbanen under en längre period utan obehag.

As low as 149,00 kr
0
(0) Reviews

Denna turban är gjord i ett mjukt material och har en fläta som sträcker sig runt huvudet, vilket ger en snygg och unik look. Turbanen kommer i flera olika färger för att alla ska kunna hitta en stil som passar. Använd turbanen till vardags, när du sover eller om du vill vara snygg på festen, det är du själv som sätter gränser för hur den får användas. Användning av turban är ett bekvämare alternativ till peruk då den är mjukare och mer praktiskt att sätta på.

Turbaner är idealiska för att dölja håravfall tex på grund av cancer eller alopeci då dom ger en full täckning av ditt huvud samtidigt som dom ger dig ett vackert, unikt utseende!

Storlek: One size, passar de flesta

Fördelar med Turban:
En turban ger dig ett mångsidigt, vackert och unikt utseende och går att använda vid flera olika tillfällen. De är enkela att sätta på och kompletterar din look på nolltid.Beställ din turban & sjal idag, vi har snabb leverans på alla turban dam!

Mer information
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Ja
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 5939
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Ja

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!