Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Turban med fläta #Rosa

TillgänglighetI lager
SKU
Turban-fläta-Rosa

Turban är en snygg och mångsidig huvudbonad, sjal, turban dam som går att använda vid flera olika tillfällen. Turbanen är perfekta att använda för att dölja håravfall eller bara som en snygg accessoar.

Just denna turban kommer i flera olika färger och har en fläta som sträcker sig runt huvudet för att ge dig en varierad och snygg look. Turbanen och sjalen ger en full täckning av ditt huvud och har en passform som passar dom flesta huvuden. Den har ett mjukt material som inte skaver, vilket gör det möjligt att använda turbanen under en längre period utan obehag.

149,00 kr
Reducerat pris, passa på nu!
0
(0) Reviews

Denna turban är gjord i ett mjukt material och har en fläta som sträcker sig runt huvudet, vilket ger en snygg och unik look. Turbanen kommer i flera olika färger för att alla ska kunna hitta en stil som passar. Använd turbanen till vardags, när du sover eller om du vill vara snygg på festen, det är du själv som sätter gränser för hur den får användas. Användning av turban är ett bekvämare alternativ till peruk då den är mjukare och mer praktiskt att sätta på.

Turbaner är idealiska för att dölja håravfall tex på grund av cancer eller alopeci då dom ger en full täckning av ditt huvud samtidigt som dom ger dig ett vackert, unikt utseende!

Storlek: One size, passar de flesta

Fördelar med Turban:
En turban ger dig ett mångsidigt, vackert och unikt utseende och går att använda vid flera olika tillfällen. De är enkela att sätta på och kompletterar din look på nolltid.Beställ din turban & sjal idag, vi har snabb leverans på alla turban dam!

Mer information
Price 119,20 kr
Färg Rosa
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Ja
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 6939
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Ja

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!