Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Turban lång sjal

TillgänglighetI lager
Endast %1 kvar
SKU
Turban-lång
Turban är en snygg och mångsidig huvudbonad, sjal, turban dam som går att använda vid flera olika tillfällen. Turbanen är perfekta att använda för att dölja håravfall eller bara som en snygg accessoar. Just denna turban kommer i flera färger och är gjord i ett elastiskt material med en lång svans så du kan styla den hur du vill. Turbanen och sjalen ger en full täckning av ditt huvud och har en passform som passar dom flesta huvuden. Den har ett mjukt material som inte skaver, vilket gör det möjligt att använda turbanen,sjalen under en längre period utan obehag.
As low as 79,50 kr Regular Price 159,00 kr
0
(0) Reviews

Denna turban är gjord i ett mjukt material och har en passform som funkar för dom flesta. Turbanen kommer i flera olika färger och mönster för att du lätt ska kunna variera din look. Använd turbanen till vardags, när du sover eller om du vill vara snygg på festen, det är du själv som sätter gränser för hur den får användas. Användning av turban är ett bekvämare alternativ till peruk då den är mjukare och mer praktiskt att sätta på.

Turbaner är idealiska för att dölja håravfall tex på grund av cancer eller alopeci då dom ger en full täckning av ditt huvud samtidigt som dom ger dig ett vackert, unikt utseende!


Storlek: One size, passar dom flesta
Material: Bomull
Fördelar med Turban:
En turban ger dig ett mångsidigt, vackert och unikt utseende och går att använda vid flera olika tillfällen. De är enkela att sätta på och kompletterar din look på nolltid.
Beställ din turban & sjal idag, vi har snabb leverans på alla turban dam!

Mer information
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Ja
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 5939
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Ja

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!