Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Glittrig Turban

TillgänglighetI lager
Endast %1 kvar
SKU
Turban-glitter

Turban är en snygg och mångsidig huvudbonad som går att använda vid många olika tillfällen. Turbanen går att använda för att dölja håravfall eller bara som en snygg accessoar.

Just denna turban är gjord i ett glittrigt material som får dig att sticka ut lite extra. Den kommer i flera färger så just du kan hitta stilen som passar dig. Turbanen ger en full täckning av ditt huvud och har en passform som passar dom flesta huvuden.

As low as 129,00 kr
0
(0) Reviews

Denna Turban är gjord i ett fint glittrande material som verkligen får dig att sticka ut från mängden. Turbanen kommer i flera olika färger så du lätt kan skapa den perfekta looken inför festen eller andra tillfällen.

Användning av turban är ett bekvämare alternativ till peruk då den är mjukare och mer praktiskt att sätta på. Turbaner är idealiska för att dölja håravfall tex på grund av cancer eller alopeci då dom ger en full täckning av ditt huvud samtidigt som dom ger dig ett vackert, unikt utseende!

Storlek: One size, passar de flesta


Fördelar med Glittrig Turban:
En turban ger dig ett mångsidigt, vackert och unikt utseende och går att använda vid flera olika tillfällen. Kommer i flera olika färger för att du ska hitta stilen som passar dig. Ger skydd och täcker hela ditt huvud. Enkel att sätta på och kompletterar din look på nolltid.


Beställ din utsmyckade turban idag, vi har snabb leverans på alla turbaner och sjalar!

Mer information
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Ja
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 5939
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Ja

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!