Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Syntetisk easy braid #33

TillgänglighetI lager
SKU
Ponytail-braid-33
Ponytail braid är gjord på ett syntetisk proteinsilke och kommer i flera olika färger för att du enkelt ska kunna matcha hästsvansen till ditt egna hår. Ponytail braid är uppdelad i 3 sektioner, och en slinga på sidan om för att täcka fästet, så du ska ha möjlighet att kunna fläta håret som du själv önskar. Ponytail Braid sitter fast på en hårsnodd som du enkelt kan fästa i ditt egna hår.
399,00 kr
0
(0) Reviews

Ponytail braid är en syntetisk hårdel som gör det möjligt för dig att skapa långa, vackra flätor. Ponytail braid är sektionerad i 3 delar så du själv kan avgöra vilken stil du vill att din fläta ska vara i. Förutom dom tre delarna har Ponytail braid även en slinga som gör att du kan täcka hårsnodden för ett mer verklighetstroget resultat. Ponytail braid finns i flera färger så du kan antingen välja att matcha din egna hårfärg eller få en cool blandning av hårfärger.

Material: Syntetisk Proteinsilke
Mängd: 150 gram
Längd: 80 cm
Färg:Fördelar med Ponytail braid:
En ponytail braid ger dig en tillfällig förlängning som gör det möjligt för dig att skapa en lång och stilren fläta. Den är enkel att fästa i ditt egna hår med hjälp av en hårsnodd och ponytail braid är redan uppdelad i 3 sektioner så du har möjlighet att fläta håret som du själv önskar. Den har även en slinga för att täcka fästet så det ser mer naturligt ut.

Beställ din Ponytail braid idag, vi har snabb leverans på alla syntetiska hårdelar!

Mer information
Price 319,20 kr
Färg 33
Längd 80cm
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Nej
Allow On Facebook Shop Nej

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!