Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Perukstativ för hårtork

TillgänglighetI lager
SKU
Perukstativ-hårtork

Perukstativ för hårtork hjälper dig att få din peruk torr på nolltid. Du fäster din hårtork i hålet och peruken torkas från insidan och ut. Perukstativ för hårtork kommer med band som gör det möjligt för dig att hålla din hårtork på plats och du behöver själv inte hålla i den. Det finns även möjlighet för dig att styla ditt hår medans det torkar och den är lämplig för alla typer av peruker. Perukstativet passar hårtorkar med munstycken som är upp till 60mm.

1 299,00 kr
Reducerat pris, passa på nu!
0
(0) Reviews

Perukstativ för hårtork är utformad med ett hål för din hårtork. Runt hålet finns det plast som ser till att din hårtork sitter på plats och inte glider ur. Med ditt perukstativ för hårtork kommer även ett band som gör det möjligt för dig att spänna fast din hårtork, och du behöver själv inte hålla i den. Din peruk torkas från insidan ut och oavsett om den har nät, eller en annan slags perukhätta så kommer den att torka på nolltid. Med flera hål runt om i perukstativet hålls det luftigt och din peruk torkas på ett skonsamt och säkert sätt. Perukstativ för hårtork är även utformad med ett hål i botten så du kan fästa den på ett stativ.


Material:
Plast
Innehåll: Perukstativ ( Huvud) med tillbehörande band för fasthållning av hårtork
Användning: Passar till alla typer av peruker
Passform: Passar hårtorkar med munstycken upp till 60mm


Fördelar med Perukstativ för hårtork:

Perukstativ för hårtork gör det enkelt för dig att torka din peruk utan att du själv behöver göra något. Med flera hål ser den till att din peruk håller sig luftig och torkar ditt hår skonsamt. Perukstativet har ett hål som är gjort med plast som inte glider för att hålla din hårtork stabilt på plats. Med kommer även band som du kan fästa runt din hårtork så den inte ramlar.

Beställ ditt perukstativ för hårtork idag för att underlätta torkningen av din peruk, vi har snabb leverans på alla tillbehör!

Mer information
Price 1 039,20 kr
Färg Grå
Längd 30cm
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti 14 dagars ångerrätt
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Nej
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 4057
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Nej

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!