Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

KALI Lösögonfransar 3D Mink

KALI Lösögonfransar 3D Mink 2 5 5 1
TillgänglighetI lager
SKU
3d.14-Kali

Kali 3D Mink Lösögonfransar ger dig en röda-mattan look på nolltid! Minkfransarna är handgjorda för att få den ultimata utformningen, och innehåller endast mjuka och fina mink hårstrån. Fransarna kan med rätt skötsel återanvändas upp till 25 gånger.

129,00 kr
2
5
(2) Reviews

Kali 3D Mink Lösögonfransar ger dig en röda-mattan look på nolltid! Minkfransarna är handgjorda för att få den ultimata utformningen, och innehåller endast mjuka och fina mink hårstrån. Mink fransar är täta, fylliga och ger dig enkelt maximal volym. Fransarna smälter enkelt in med din egen franslinje och ger dig en vacker och intensiv blick. Fransarna kan med rätt skötsel återanvändas upp till 25 gånger

Material: 3D Mink

Längd:

Så här applicerar du lösögonfransar:

Var försiktig så att inget franslim kommer i dina ögon. Händer detta bör du skölja ögonen direkt.

  1. Formning av lösögonfrans. Anpassa fransens form efter dina egna ögon. Fransarna kan ibland behövas trimmas så att de passar bättre på just dina ögon.
  2. Applicera limmet. Applicera lim på ögonfransens bas, för att sedan placera den på din egen franslinje. Tänk på att inte använda för mycket lim, samt att låta limmet bli lite klibbigt innan du applicerar lösögonfransarna.
  3. Applicering av lösögonfrans. Placera nu lösögonfransar med lim på i mitten av din egen franslinje, för att sedan försiktigt trycka ner sidorna så att de fäster längst hela din egna franslinje. Håll sedan kvar fransen ett tag, så att limmet hinner torka. Använd en pincett för enklare och mer precis applicering. Applicera Eyeliner vid franslinjen om detta behövs.

Borttagning av lösögonfransar:

När det är dags att ta av lösögonfransarna så är det viktigt att man gör detta varsamt för att både skydda sina egna fransar, men även lösögonfransarna.

  1. Ta försiktigt av lösögonfransarna genom att långsamt dra i fransbandet i lösögonfransarna bas. Dra aldrig av lösögonfransarna snabbt, för att hindra att dina egna fransar rycks med.
  2. Ibland kan limrester följa med och fastna på fransen. Ta försiktigt bort dessa genom att använda en ren fransborste eller en pincett för att varsamt plocka bort limresterna. Görs detta för hastigt kan minkhåret på fransen följa med och förstöra fransen. Blöt inte fransen, då detta förstör fransens fluffighet.
  3. Lägg sedan tillbaka lösögonfransarna i Fairwithlashes förpackning, för att skydda de tills de används igen.

Skötseln av dina Fairwithlashes 5D Mink fransar är avgörande för att de ska kunna återanvändas. Tar du hand om dina Fairwithlashes lösögonfransar så kan du använda dem cirka 20 gånger.

Lita på oss, dessa fransar är den bästa detaljen för att slutföra din look och ge dig det där lilla extra. Beställ dina Lösögonfransar online, vi har snabb leverans!

Mer information
Price 103,20 kr
Färg Färg
Längd 70cm
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Nej
Allow On Facebook Shop Nej

Kundrecensioner

5
5 out of 5 stars
100%
2 Recensioner
100% of customers
recommend this product
5 stars 2 (100%)
4 stars 0 (0%)
3 stars 0 (0%)
2 stars 0 (0%)
1 star 0 (0%)
Sort by
Rating
Newest
Helpfulness
Verified Buyer
Fina fransar
5
21 mars 2022
Fina fransar
Was this review helpful? 0
Verified Buyer
Jätte snygga fransar lyx
5
11 mars 2022
Jätte snygga fransar lyx
Was this review helpful? 0

@Vår Instagram