20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!
 Arganolja PowerSerum

Arganolja PowerSerum värmeskydd

Hårvårdskit för torrt hår

Hårvårdskit torrt hår & mörkt löshår

Hårvårdskit slitet hår & blond löshår

Hårvårdskit slitet hår & blond löshår 1 5 5 1

KIS Keramax hårvårdsprodukter är den ultimata hårvårdsserien för dig med slitet hår och skadat hår. Reparationen som sker med produkterna är varaktig. Detta för att keratinet tränger in i håret, och bygger upp den inifrån.

Från 159,00 kr

I lager
SKU
Max-kit-1
Grupperade produktartiklar
Produktnamn Antal
Magic Shield Värmeskydd Spray
189,00 kr
KeraMax Schampo 300 ML
169,00 kr
KeraMax Repair Treatment 150 ML
159,00 kr
KeraGlide Detangler 300 ML
169,00 kr

KeraMax Hårvårdsprodukter för slitet och färgat hår

KIS Keramax hårvårdsprodukter är den ultimata hårvårdsserien för dig med slitet hår och skadat hår. Reparationen som sker med produkterna är varaktig. Detta för att keratinet tränger in i håret, i stället för vad som gäller för många andra produkter på marknaden, endast lägga sig som en hinna runt håret som försvinner vid nästa tvätt.


KIS KeraMax seriens hårvårdskit innehåller:

KIS KeraMax schampo är till för dig med kemiskt behandlat och känsligt hår. Den är idealiskt för att reparera skadat och slitet hår. Schampot har en mild cocosbaserad doft och är till för färgat och slingat och skadat hår, den reparerar den skadade strukturer och ger tillbaka styrkan i hårstrået, tack vare dess höga innehåll av keratin. Detta schampo är drygt då det knappt innehåller något vatten, till skillnad mot många billigare alternativ från snabbköpet.

KIS KeraMax Treatment: en inpackning ”snabbkur för färgat, slingat och skadat hår”. Keramax Treatment innehåller en hög koncentration av keratin och en mix av örtextrakt. Mycket effektiv för att reparera ett skadat hår tack vare sitt höga innehåll av keratin.

Avsluta din kur med KIS KeraGlideDetangler, som är ett lättbalsam som ej tynger ner håret, gör håret lätt att reda ut, antistatiskt, för daglig användning. Detanglern är ett balsam som har ett surt ph värde vilket innebär att den stänger hårets fjällskikt och gör det blankt och slätt, skyddat mot yttre påverkan.

Genom att använda dig av KIS kommer du fort märka skillnad på ditt hår, det blir glansigare, spänstigare och du slipper ha ett slitet hår. Du stärker ditt hår mot kommande påfrestningar. Många som använder sig av produkterna märker att dom utöver ett reparerat hår får ett fylligare och mer lättstylat hår och att håret växer bättre!

Beställ dina hårvårdsprodukter för slitet hår online, vi garanterar snabb leverans av hårvårdsprodukter!

Mer information
Färg Färg
Längd 35cm