20% RABATT

Använd kis Rabattkod i kassan

RABATTEN GÄLLER KIS HÅRVÅRD & STYLING!

* Vi har garanti på Luxury hår vid köp av Kis!

Full Weave Leave-out Stockholm

Full weave Leave-out Hårförlängning Stockholm

Men en Weave med leave out flätar man bort det mesta av det egna håret och lämnar lite av det egna håret runt hårfästet. Hur mycket av det egna håret man lämnar varierar beroende på ens eget hår och ens stylings önskemål. Weave med leave out håller upp till 2-3 månader.

Vid frågor eller hjälp med bokning av hårförlängning kan du ringa 0764159000 eller Boka hårförlängning online

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 artiklar

per sida
 1. Boka Full weave 50cm
  3 199,00 kr
  Quickview
 2. Boka Full weave 40cm
  Rating:
  0%
  5 199,00 kr
  Quickview
 3. Boka Full weave 60cm
  Rating:
  0%
  3 699,00 kr
  Quickview
 4. Boka Full Weave Isättning & Återinsättning
  1 600,00 kr
  Quickview
 5. Boka Full weave 70cm
  Rating:
  0%
  6 299,00 kr
  Quickview

Konsultation Hårförlängning

Alla som besöker oss för första gången bör börja med att boka in en gratis konsultation. Under konsultationen kan duställa alla frågor som du har angående färger, metoder av hårförlängnin

Peruk Konsultation kostnadsfri

Behöver du peruk? Då har du kommit rätt! Vi rekommenderar att du ska du välja en peruk av äkta hår! Att köpa en peruk av äkta hår är ett bättre än en syntetisk peruk, om du vill ha ett hå

Full Weave/Weave med leaveout/Weave med closure/Weave med frontal

En Weave med leave out går till så att flätar man bort det mesta av sitt naturliga hår. Det man kallar "leave out", alltså det hår man lämnar utanför flätorna, används för att täcka kanterna runt förlängningen. Hur mycket leave out man lämnar uppe vid benan och runt hårfästet kan vara olika beroende på hur man vill ha hårförlängningen och ens styling önskemål. Weave med leave out är en väldigt populär metod eftersom den är otroligt mångsidig och utförs på ett skonsamt sätt. Hårförlängningen är hållbar och väldigt naturlig oavsett hårtyp och kan utföras med alla olika typer av löshår.

En Weave med Closure innebär att man flätar bort allt av det egna håret, och sedan syr fast hårtränsar samt en Closure hårdel i flätorna. Closuren används för att försluta hårförlängningnen vid hårfästet/pannan, vilket gör att du får en naturlig bena. 

En Weave med Frontal innebär att man först flätar bort allt av det egna håret. Man syr fast hårtränsarna och använder sig sedan av en Frontal hårdel för att försluta hårförläningen vid hårfästet. Frontalen sträcker sig från öra till öra, vilket gör att du kan dela din bena vart du vill. Detta ger dig många stylingsmöjligheter och ger dig ett snyggt och naturligt resultat. 

En Weave håller i allt från 2 till 3 månader. Vi rekommenderar inte att man har i hårförlängningen mer än tre månader.

Investerar du i ett 100% äkta löshår, så kan du återanvända samma löshår till din weave hårförlängning flera gånger.

Fairwithhairs olika kvalitéer av hårtränsar: 

Brasiliansk hårträns Luxury 

Luxury löshåret är ett 100% äkta löshår som har naturligt tåliga och fina strån. Det 100% äkta löshåret är helt obehandlat, även kallat virgin. Håret är ursprungligen från länder där befolknignen är mörkhåriga, vilket innebär att löshåret i vissa fall är färgat för att uppnå olika färger och toner så att du ska kunna välja det löshår som passar just ditt hår. 

Det brasilianska löshårets egenskaper gör löshåret till ett populärt val på marknaden, och är ett självklart val för kunder som vill ha ett högkvalitativt löshår som ger det bästa resultatet och hållbarheten till din weave hårförlängning. Det äkta löshårets hårstrån är narturligt starka och glänsande, vilket gör att det inte behöver behandlas med kemiska ämnen som t.ex kisel för att bli fritt från trassel och slitage. 

Det brasilianska löshåret kan enkelt färgas, blekas och stylas med värmeverktyg för att ge dig den finaste och naturligaste Weave hårförlängningen.

Indisk hårträns Basic

Basic hårtränsarna är ett löshår av mellan kvalité och har lena och glansiga stån. Håret är behandlat för att skapa rätt nyanser och följsamhet. Basic löshåret är passande för dig som som ska ha löshåret till din weave hårförlängning under en kortare tid och som vill ha ett prisvärt och mjukt löshår som som ger dig ett vackert resultat. 

Vi på Fairwithhair rekommenderar att nya kunder börjar med att komma på konsultation hos oss, så hjälper vi till att bedömma vilket löshår som passar just dig och ditt hår bäst.