Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Full Weave Hårförlängning Stockholm

Här hittar du alla tjänster för dig som vill förlänga håret med full weave metod. Metoden går till så att man flätar bort mycket av det egna håret, antingen allt hår eller med en leave out och syr in hårtränsar, closure eller frontal. Just den här metoden är väldigt populär eftersom den är väldigt mångsidig och utförs på ett skonsamt sätt. Hårförlängningen håller upp till 3 månader, och ger ett naturligt och vackert resultat oavsett hårtyp.

Vid frågor eller hjälp med bokning av hårförlängning kan du ringa 0764159000 eller Bokadirekt Fairwithhair

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Boka Full Weave - 40 cm Löshår
  5 199,00 kr
 2. Boka Full Weave - 50 cm Löshår
  3 199,00 kr
 3. Boka Full Weave - 60 cm Löshår
  3 699,00 kr
 4. Boka Full Weave - 70 cm Löshår
  6 299,00 kr
 5. Boka Full Weave Isättning & Återinsättning
  1 600,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Fairwithhair - Boka din weave förlängning hos oss!

Hos oss på Fairwithhair finns det möjlighet att boka tid för flera olika weave-metoder. Du kan välja Full weave med leave out, weave med closure eller weave med frontal. För att finna just rätt metod för dig rekommenderar vi att boka en gratis konsultation för att se till att du får det bästa resultatet som möjligt och som passar ditt eget hår och löshår. Metoden går att använda med alla typer av löshår, men väljer du ett högkvalitativt löshår gjort på äkta hår finns det möjlighet att återanvända det flera gånger om. Metoden brukar hålla i upp till 3 månader beroende på skötsel, sen anser vi att det är bra att komma på återbesök för uttag och omsättning av ditt hår. I våra tjänster ingår inte alltid löshår, men du får alltid en full insättning, inklippning och styling.

Oavsett vilken metod du använder dig av är det viktigt att du sköter ditt hår på rätt sätt. Vi har mängder av produkter i vår webbshop som passar bra tillsammans med vårat löshår. Väljer du att använda dig av andra hårvårdsprodukter kan vi inte garantera att ditt löshår håller sig i gott skick. Det är även viktigt att använda sig av värmeskydd när du använder ett värmeverktyg och att använda sig av rätt typ av borste så ditt hår inte slits och går av.

En Weave håller i allt från 2 till 3 månader. Vi rekommenderar inte att man har i hårförlängningen mer än tre månader. Investerar du i ett 100% äkta löshår, så kan du återanvända samma löshår till din weave hårförlängning flera gånger.

Olika weave-metoder vi erbjuder:

Full weave:
Full weave betyder att man flätar hela ens naturliga hår utan att utelämna något. Sedan syr man på hårtränsar över hela håret. Det är en väldig bra metod för att skydda ditt egna hår, då endast hårförlängningen är utsatt för omgivningen. Det spelar ingen roll vilken typ av hår du vill ha, då ditt egna hår inte syns, men det är alltid en fördel att försöka matcha färgen med håret.

Weave med leave out:
En weave med leave out innebär att man flätar bort större delen av sitt naturliga hår. Sen syr man in hårtränsar där man skapat flätor.Det håret man lämnar utanför flätorna, dvs leave out, används för att täcka kanterna runt hårförlängningen. Hur stor leave out man lämnar är olika beroende på styling önskemål.


Weave med closure:
En weave med closure innebär att man flätar bort allt av sitt naturliga hår. Man syr fast hårtränsar samt en closure. Closure delen används för att försluta hårförlängningen vid hårfästet/pannan, vilket ger dig en naturlig bena.


Weave med Frontal:
En weave med frontal innebär att man flätar bort allt av sitt naturliga hår och syr sedan in hårtränsar och en frontal hårdel för att försluta hårförlängningen vid hårfästet. Frontal delen sträcker sig från öra till öra, vilket ger dig möjlighet att ha din bena vart du vill. En weave med frontal ger dig ett snyggt och naturligt resultat med många stylingmöjligheter.