Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Hårfön

TillgänglighetI lager
SKU
Hårfön

Våran Hårfön är liten och superlätt. Men underskatta den inte för det. Den här hårfönen kan torka ditt hår 30% snabbare än vad vanliga hårföner gör. Hårfönen är utrustad med en knapp som ökar flödet på luften och en knapp som justerar värmen. Den kommer med en 3 meter lång sladd och 3 olika munstycken.

1 299,00 kr
0
(0) Reviews

Är du ute efter en hårfön som är lätt att arbeta med men som ändå ger ett bra resultat? Våran hårfön är liten och kompakt och har flera inställningar för att maximera torkningen av ditt hår. Knapparna som justerar flödet och värmen på luften har båda 3 olika lägen. Med låsknappen som sitter bak på hårfönen kan du sedan låsa in dina valda funktioner. Hårfönen har även en memory funktion som gör att du inte behöver ställa in din hårfön varje gång du använder den. Fram på hårfönen sitter en kylknapp som du kan använda under tiden du fönar ditt hår för att främja en långvarig stil.

Den inbyggda generatorn frigör aktivt syre för att bilda ett kraftfullt antibakteriellt skyddande lager, samtidigt som den bättre skyddar och låser hårets färgeffekt. Den gör det också möjligt att rengöra hårbotten på djupet och återställa de optimala förutsättningarna för hårets tillväxt.

Färg: Silver
Hastighet: 110.000 rpm
Längd: 20 cm
Höjd: 20 cm
Innehåll: 1 hårfön, 2 munstycken i olika storlekar, 1 Diffuser

Fördelar med Hårfön:
Hårfönen är liten och snabb, vilket gör den enkel att arbeta med och håret torkar upp till 30% snabbare. Generatorn i hårfönen frigör aktivt syre för att bilda ett kraftfullt antibakteriellt skyddande lager. Hårfönen har flera funktioner som gör det möjligt för dig att få dom inställningar som passar dig bäst. Hårfönen har LED lampor som lyser eller blinkar beroende på vilken inställning som är igång. Med sin memory funktion behöver du inte ställa in din hårfön utan dina inställningar sparas tills du ändrar dom själv.

Beställ din Hårfön idag, vi har snabb leverans på alla stylingverktyg!

Mer information
Price 1 039,20 kr
Färg Silver
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Bra hållbarhet
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Ja
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 490
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Ja

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!