Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Franskit

TillgänglighetI lager
SKU
Franskit

I detta Franskit hittar du verktyg som hjälper dig när du behöver applicera, styla eller trimma dina fransar. När man köper fransar vill man gärna kunna fixa till dom så att dom sitter perfekt utformade för dina ögon så varför inte unna sig ett kit med verktyg som underlättar stylingen?

I varje Franskit hittar du : 1 applicerings pincett, 1 vanlig pincett, en liten sax och en ögonfransböjare. Med ögonfransböjaren kommer även 4 extra gummiband som du kan byta ut vid behov.

499,00 kr
0
(0) Reviews

Ett Franskit är perfekt för dig som ofta använder dig utav fransar och vill ha snygga, praktiska verktyg för att hålla dom i bästa skick. Med hjälp av två olika pincetter, en sax och en ögonfransböjare i samma förpackning vill vi underlätta stylingen för dig. Det tillkommer även gummiband till din ögonfransböjare så du har möjlighet att enkelt byta ut den. Verktygen är hållbara och är designade i en matt svart färg.

Material: Rostfritt stål
Innehåll:
1 appliceringspincett, 1 vanlig pincett, 1 ögonfransböjare med refill, 1 sax
Färg: Matt svart

Fördelar med Franskit:
Ett franskitt är perfekt för dig som ofta köper fransar och vill se till att dom har rätt passform och är stylade snyggt. Istället för att köpa allting separat kan du nu köpa ett Franskitt som är gjorda i samma snygga design och som underlättar din styling.

Beställ ditt Franskit idag, vi har snabb leverans på alla tillbehör för dina ögonfransar!

Mer information
Price 399,20 kr
Färg Färg
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti 14 dagars ångerrätt
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Nej
Allow On Facebook Shop Nej

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!