Elastisk perukband med kardborreband

Elastisk perukband med kardborreband 1 5 5 1

Elastisk perukband med kardborreband är mjukt och tåligt band som du kan använda för att hålla peruken på plats. Den är gjord med kardborreband som inte fastnar i håret och du har möjlighet att återanvända bandet flera gånger. Det elastiska perukbandet har en skön passform och är enkel att sätta på och ta av. 

49,00 kr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Elastisk-perukband

Elastisk perukband med kardborreband hjälper dig att hålla peruken på plats samtidigt som den har en skön passform. Den är utformad med kardborreband så du själv kan justera hur hårt du vill att bandet ska sitta. Kardborrebandet fastnar inte i ditt hår, har en stark fasthållning och går att återanvända upp till 9000 gånger om du tar väl hand om ditt perukband.


Längd: 
60cm
Material: Elastiskt band med kardborrefästen
Hållbarhet: Kardborrebandet kan hålla i upp till 9000 användningar


Fördelar med Elastisk perukband med kardborreband: 
 
Elastisk perukband med kardborreband är enkel att sätta på och ta av. Kardborrebandet har en stark fasthållning och kan användas flera gånger om utan att få sämre grepp. Det fastnar inte i ditt hår och du kan själv avgöra hur hårt du vill att ditt band ska sitta. Perukbandet är gjort i ett mjukt elastiskt material och har en skön passform.

 

Beställ ditt elastiska perukband med kardborreband idag, vi har snabb leverans på alla tillbehör för din peruk!

Mer information
Färg Rosa
Längd 60cm
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti 14 dagars ångerrätt