Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Dreads Extensions

TillgänglighetI lager
SKU
Dreads-Extensions
Dreads extensions är gjorda av mänskligt hår av högsta kvalité. Perfekta dreads att använda som en förlängning av dina egna dreadlocks, som permanenta dreadlocks eller som extra stoppning mellan dina egna dreads. Dreads extensions är lätta, vilket gör bärkomforten extra bra, samtidigt som dom ger en fin volym.
690,00 kr
0
(0) Reviews

Dreads extensions är dreads gjorda på mänskligt hår i hög kvalité som du kan använda som en förlängning av dina dreadlocks, som permanenta dreadlocks eller som en extra stoppning mellan dina egna dreads. Dreads extensions är lätta, vilket ger en extra bra bärkomfort och ger dig en fin volym. Genom att använda högkvalitativt människohår håller dessa dreadlocks väldigt länge.

Mängd: 20g
längd: 50cm
Färg: Ljusblond, honungsblond, mörkblond, ljusbrun, brun och mörkbrun


Fördelar med Dreads extensions:
Dreads extensions är väldigt lätta samtidigt som dom ger en bra volym till ditt hår. Dreadsen är gjorda av högkvalitativt människohår vilket gör att hållbarheten är mycket längre. Perfekta att använda som förlängning till dina dreadlocks, som permanenta dreadlocks eller som fyllning mellan dina egna dreads.Användning:
1. Dreads extensions har öglor som gör att du kan fästa dom direkt på dina egna dreads
2. Du kan även använda dreadsen som fyllning till dina dreadlocks
3. Vill du använda Dreads extensions som en förlänging av dina egna dreads kan du klippa av öglan i toppen och haka fast de lösa hårstråna i dina egna dreadlocksBeställ dina dreads extensions idag, vi har snabb leverans på alla typer av hårförlängingar!

Mer information
Price 552,00 kr
Färg Färg
Längd Onesize
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Nej
Allow On Facebook Shop Nej

Kundrecensioner

@Vår Instagram