BEY Lösögonfransar 3D Mink

No one is perfect, but your lashes can be! Bey 3D Mink Lösögonfransar är en högkvalitativ handgjord lösögonfrans som passar till varje tillfälle. Jakten på de perfekta fransarna är över, dessa lösfransar kommer ta ditt lash game till nästa nivå. 

Fransarna är tillverkade av 3D Mink av högsta kvalité, kan användas upp till 30 gånger vid god skötsel.

149,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
sat01
HANDLA NU & BETALA SENARE

No one is perfect, but your lashes can be! Bey Lösögonfransar är en högkvalitativ handgjord lösögonfrans som passar till varje tillfälle. Lösögonfransar har en fluffig, graciös och rörlig design och är lätta att applicera. Fransarna kan återanvändas upp till 30 gånger vid god skötsel.

Material: 3D Mink

Längd: 


Så här applicerar du lösögonfransar:

Var försiktig så att inget franslim kommer i dina ögon. Händer detta bör du skölja ögonen direkt.

  1. Formning av lösögonfrans. Anpassa fransens form efter dina egna ögon. Fransarna kan ibland behövas trimmas så att de passar bättre på just dina ögon.
  2. Applicera limmet. Applicera lim på ögonfransens bas, för att sedan placera den på din egen franslinje. Tänk på att inte använda för mycket lim, samt att låta limmet bli lite klibbigt innan du applicerar lösögonfransarna.
  3. Applicering av lösögonfrans. Placera nu lösögonfransar med lim på i mitten av din egen franslinje, för att sedan försiktigt trycka ner sidorna så att de fäster längst hela din egna franslinje. Håll sedan kvar fransen ett tag, så att limmet hinner torka. Använd en pincett för enklare och mer precis applicering. Applicera Eyeliner vid franslinjen om detta behövs.


Borttagning av lösögonfransar:

När det är dags att ta av lösögonfransarna så är det viktigt att man gör detta varsamt för att både skydda sina egna fransar, men även lösögonfransarna. 

  1. Ta försiktigt av lösögonfransarna genom att långsamt dra i fransbandet i lösögonfransarna bas. Dra aldrig av lösögonfransarna snabbt, för att hindra att dina egna fransar rycks med.
  2. Ibland kan limrester följa med och fastna på fransen. Ta försiktigt bort dessa genom att använda en ren fransborste eller en pincett för att varsamt plocka bort limresterna. Görs detta för hastigt kan minkhåret på fransen följa med och förstöra fransen. Blöt inte fransen, då detta förstör fransens fluffighet. 
  3. Lägg sedan tillbaka lösögonfransarna i Fairwithlashes förpackning, för att skydda de tills de används igen.

Skötseln av dina Fairwithlashes 3D Mink fransar är avgörande för att de ska kunna återanvändas. Tar du hand om dina Fairwithlashes lösögonfransar så kan du använda dem cirka 20-30 gånger.


Jakten på de perfekta lösögonfransarna är över, de här lösögonfransarna kommer ta ditt lash game till nästa nivå. Beställ dina Lösögonfransar online, vi har snabb leverans!

Mer information
Kvalité & Garanti

 

Svenska: Kan återanvändas upp 30 gånger vid god skötsel

 

English : Can be reused up to 30 times with good care

 

Norsk: Kan brukes på nytt 30 ganger med god pleie

 

Dansk: Kan genbruges 30 gange med god pleje

 

Suomalainen: Voidaan käyttää uudelleen 30 kertaa hyvällä hoidolla

 

Deutsche: Kann bei guter Pflege 30 Mal wiederverwendet werden

Färg Svart
Längd 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!